Links Sitemap Business Linker Sitemap

Xerox se numără printre cele mai etice companii din lume, pentru al unsprezecelea an consecutiv

1478 afisari
Compania Xerox a fost inclusă de către Institutul Ethisphere, lider mondial în definirea și promovarea standardelor și practicilor etice în afaceri, în clasamentul celor mai etice companii din lume, în 2017.
 Xerox este una din cele 13 companii care au fost incluse în clasament timp de 11 ani consecutivi, fapt care demonstrează angajamentul său autentic pentru respectarea celor mai înalte standarde și practici etice în afaceri.

“Suntem foarte mândri că numele companiei Xerox a devenit sinonim cu inovația, calitatea și integritatea,” spune Jeff Jacobson, CEO Xerox. “Întotdeauna ne-am desfășurat activitatea într-un mod cât mai etic cu putință, în toate țările în care ne-am derulat operațiunile.”

Evaluarea celor mai etice companii din lume se bazează pe cadrul de analiză Ethics Quotient® (EQ) al Institutului Etisphere, care oferă o modalitate de a evalua cantitativ performanța unei companii într-un mod obiectiv, coerent și standardizat. Informațiile culese oferă, mai degrabă, un eşantion reprezentativ al criteriilor de competență de bază - aspecte legate de guvernanță corporativă, risc, durabilitate, conformitate și etică.

Punctajele sunt grupate în cinci categorii principale și anume: etică și programe de conformitate (35%), cetățenie corporativă și responsabilitate (20%), cultură a eticii (20%), guvernanță (15%) și leadership, inovație și reputație (10%).

“De-a lungul ultimilor unsprezece ani, am fost martori la o schimbare privind așteptările societății, precum și la o redefinire constantă a legilor, reglementărilor și climatului geo-politic. De asemenea, am observat modul în care cele mai etice companii din lume au răspuns la aceste provocări: investind în comunitățile locale, adoptând strategii de creștere a gradului de diversitate și incluziune și concentrându-se pe avantajele sustenabile de business pe care le oferă gândirea pe termen lung,” a explicat CEO-ul Ethisphere, Timothy Erblich. "Îi felicităm pe toți angajații cu ocazia includerii Xerox în topul celor mai etice companii din lume."
Citeşte mai multe despre: Xerox

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza