Links Sitemap Business Linker Sitemap

Western Union lansează platforma WU Connect

2402 afisari
The Western Union Company, unul din liderii globali în soluții de plăți, a anunțat lansarea WU ConnectSM - o platformă tehnologică inovatoare care permite integrarea cu principalele platforme de mesagerie şi social media pentru a oferi utilizatorilor o modalitate unică de a transfera rapid şi convenabil bani în întreaga lume.
Platforma WU Connect permite integrarea capabilităţilor solide de transfer de bani ale Western Union în platformele digitale ale unor terţi pentru a oferi utilizatorilor noi căi de a trimite bani prietenilor şi familiilor lor, rapid şi ușor. Consumatorii vor putea finanţa transferul de bani prin utilizarea unui card de debit, a unui card de credit sau direct din contul bancar şi vor putea direcționa cu ușurință fondurile fie către una din locațiile agenților Western Union din întreaga lume, fie către un portofel mobil sau un cont bancar, acolo unde acestea sunt disponibile.
Din multe puncte de vedere, platforma WU Connect reprezintă o evoluţie naturală a strategiei Western Union de a ajunge la noi utilizatori, familiarizați cu mediul digital şi cu mobilitatea. Platforma transfrontalieră dezvoltată de Western Union activează capabilitățile de top de plată şi de colectare de bani ale companiei și integrează tehnologia, capabilitățile de schimb valutar, managementul de date şi infrastructura legislativă, de conformitate cu reglementările şi prevederile anti-spălare de bani (AML), cu scopul de a stimula transferurile eficiente şi oportune de bani aproape oriunde în lume.
"La Western Union, ascultăm activ vocea consumatorilor şi folosim feedback-ul primit ca bază de inovare
pentru toate capabilitățile noastre transfrontaliere de transferuri de bani şi plăţi", a declarat Hikmet Ersek, preşedinte şi CEO Western Union. "Continuăm să construim pe baza punctelor noastre forte, extinzându-ne afacerea digitală, investind în tehnologie şi capacităţi de conformitate cu reglementările în vigoare pentru a conecta între ele lumea digitală şi cea fizică."
David Thompson, EVP, Global Operations and Technology şi CTO Western Union a adăugat: "Noua ofertă plasează Western Union pe poziţia de a-şi extinde platforma digitală către reţele ale căror utilizatori caută modalități tot mai la îndemână de a trimite şi primi bani oriunde în lume, pe o platformă aleasă de Platforma WU Connect va fi disponibilă pentru reţelele strategice de mesagerie globală, social media şi alte tipuri de rețele digitale.
WU Connect permite mişcări eficiente şi prompte de bani într-o mulţime de situaţii. Platforma WU Connect oferă o suită de interfeţe de programare aplicaţii (API) construite pe o infrastructură extrem de scalabilă, ce permite instalarea rapidă de capacități interne şi transfrontaliere de remitere de bani. Ea se integrează ușor în interfețele sau platformele dezvoltate sau folosite de terţe părţi.
Citeşte mai multe despre: Western Union, WU Connect

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza