Links Sitemap Business Linker Sitemap

West Gate semnează extinderea contractului de închiriere cu Societe Generale European Business Services

1257 afisari
Parcul de afaceri West Gate, deținut de Genesis Property, semnează cea de a șaptea extindere consecutivă a contractului de închiriere de spații de birouri cu Societe Generale European Business Services (după cea anunțată în februarie 2018). Suprafața închiriată de companie se mărește, astfel, cu 2.600 mp și ajunge la un total de 19.500 mp, printr-un contract valabil până în anul 2025.

"Continuăm dezvoltarea operațiunilor noastre în România și astfel ne extindem birourile din West Gate cu încă 2.600 mp. În prezent, în birourile noastre lucrează în jur de 2.000 angajați, iar extinderea ne va permite să creștem numărul pe viitor. Calitatea serviciilor oferite și buna colaborare, în ceea ce privește nevoia noastră de dezvoltarea continuă, au condus la consolidarea pe termen lung a parteneriatului cu West Gate”, a declarat Thierry Blain, COO al Societe Generale European Business Services.

Contractul între Genesis Property și Societe Generale European Business Services (SG EBS) pentru noul spațiu a intrat în vigoare la începutul lunii mai 2019.

 "În 2012, suprafața închiriată de compania franceză era de 2.600 mp de birouri. În ultimii 7 ani, suprafața închiriată a crescut de peste 7 ori, totalizând în prezent 19.500 mp. Obiectivul nostru comun – acela de consolidare a operațiunilor Societe Generale într-o clădire dedicată exclusiv lor – este aproape de a fi realizat”, a explicat Ștefan Tudos, vicepreședintele companiei Genesis Property.

Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property, a conchis: “Prin această prelungire, reușim să oferim flexibilitatea de dezvoltare pe care chiriașul o așteaptă de la noi și totodată să menținem gradul de ocupare de 100% al parcului de birouri West Gate.
Genesis rămâne concentrată pe oferirea de servicii integrate pentru companiile multinaționale care au nevoie de spații de birouri moderne pentru angajații lor. Continuăm să investim în diversificarea serviciilor pe care le oferim, în dezvoltarea comunităților noastre de business și în livrarea de experiențe memorabile angajaților companiilor chiriașe.”

În prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 angajați și studenți) o gamă largă de servicii și facilități precum: o unitate de cazare de patru stele, trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri și o parcare a campusului de 180 locuri), restaurant, supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport, spații de relaxare exterioare pe iarbă și o piscină exterioară dotată cu pistă de alergare și rollerblading.

Printre companiile care au sediul în West Gate, alături de SG EBS, se numără Siemens, Accenture, Ericsson, WNS, Citi, Alpha Bank, Carestream Health, Carestream Dental și Medicover.

West Gate Business Park cuprinde 5 clădiri clasa A, cel mai mare campus privat studențesc din România – West Gate Studios, o unitate de cazare Studio One – Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere). West Gate dispune de 15.000 mp spații verzi exterioare, fiind parcul de birouri cu cel mai generos spațiu verde ca suprafață, din București.

West Gate este amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, fiind compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza