Links Sitemap Business Linker Sitemap

West Gate prelungește cu încă 5 ani contractul cu PPD România

1097 afisari
Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deținut de Genesis Property, a prelungit contractul de închiriere a spațiului de birouri cu compania americană de studii clinice medicale PPD România pentru încă cinci ani. Aceasta este a doua prelungire consecutivă a contractului, PPD România fiind prezentă în West Gate din 2008.
  "Lucrăm la îmbunătățirea continuă a mixului de servicii pus la dispoziție de echipa noastră de facility, pentru a menține atractivitatea parcului nostru de birouri. Când un chiriaș alege să rămână timp de 15 ani în același parc de birouri, îți validează, practic, eforturile depuse zi de zi. Accesibilitatea și modul în care un parc de birouri este conectat la rețeaua de transport sunt elemente extrem de importante atunci când o companie își alege sediul. Într-un oraș din ce în ce mai aglomerat, așa cum este București, nimeni nu mai vrea ca angajații săi să petreacă ore în șir pe drum. Metroul este vital, iar când lucrezi în West Gate faci cinci minute până în stație”, spune Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

"În discuții a fost implicat direct managementul PPD din Londra, care s-a declarat mulțumit de serviciile oferite, de calitatea clădirilor și accesibilitatea excelentă a parcului de birouri West Gate. Rămânem în continuare flexibili și deschiși la planurile de viitor ale companiei PPD în România”, spune Ștefan Tudos, vicepreședintele Genesis Property.

În prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 oameni de business și studenți) o gamă largă de servicii și facilități precum: trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri și o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 1 supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare pe iarbă.

Printre companiile care au sediul în West Gate, se numără PPD, Societe Generale, European Business Services, Dacia Renault, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.

West Gate este amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, fiind compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.
Citeşte mai multe despre: Genesis Property, PPD România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza