Links Sitemap Business Linker Sitemap

Volksbank oferă credite de nevoi personale fără ipotecă cu o dobândă promoțională

2938 afisari
Volksbank România a anunțat că în perioada 31 Martie-30 Iunie 2014 oferă credite de nevoi personale fără ipotecă, în lei, cu o dobândă promoțională de 9,69%, fixă pe toată durata contractului. Banca a precizat că nu percepe comisioane de analiză dosar sau administrare a creditului.
Potrivit băncii, clienţii pot solicita un credit de maximum 70.000 lei, pe care îl pot rambursa pe o perioadă de până la cinci ani. Dobânda nominală de 9,69%/an este fixă pe toată durata contractului.
De asemenea, clienţii care contractează un credit în cadrul ofertei promoţionale, plus un Pachet de "Cont Curent Complet” pot câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 70 de premii oferite de Volksbank. Astfel, nouă premii constau în aplicarea dobânzii zero la creditele contractate, în timp ce alte 61 de premii constau într-o reducere de 50% la dobânda aferentă creditului contractat.
”Volksbank România are planuri ambițioase și mizează pe extinderea portofoliului de clienți și cresterea cotei creditelor de consum”, a declarat Marius Istrati, Şef Departament Management Produse Persoane Fizice, în cadrul Volksbank România.
La un credit de 30.000 de lei, pe cinci ani, rata lunară se ridică la 640,85 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 10,73%.
Citeşte mai multe despre: Volksbank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza