Links Sitemap Business Linker Sitemap

Visa lansează un studio de inovație la Tel Aviv

1713 afisari
Visa anunță lansarea Studioului de Inovație Visa din Tel Aviv, un spațiu de creație comun în care Visa va lucra cu fintech-uri israeliene pentru a găsi cele mai bune soluții pe care să le integreze în ecosistemul său de plăți.
“Israelul a devenit sediul unei comunități fintech înfloritoare. Studioul de Inovație Visa se poziționează ca o punte de legătură între ecosistemul unic de fintech-uri din Israel și miile de clienți Visa și retaileri din întreaga lume, care sunt în căutare de soluții pentru propriile provocări sau de noi modalități de a se diferenția în actualul mediu concurențial. Studioul va permite Visa, clienților săi bănci și partenerilor de business să examineze tehnologiile cu potențial de a contura viitoarele experiențe de plată”, a declarat Shahar Friedman, General Manager interimar al Visa în Israel și Director al Studioului de Inovaţie Visa din Tel Aviv.

Lansarea Studioului de Inovație reprezintă o bornă importantă din punctul de vedere al investițiilor realizate de Visa în Israel și demonstrează angajamentul companiei de a colabora cu ecosistemul dinamic de startup-uri din Israel. Situat în cadrul sediului Visa din Bulevardul Rothschild, în inima sectorului financiar și fintech al Tel Avivului, Studioul de Inovație Visa este conceput pentru a servi ca un spațiu de lucru comun pentru startup-urile israeliene care dezvoltă următoarea generație de soluții de plată. 

Noul studio se alătură rețelei globale Visa de centre și studiouri de inovații din diverse centre tehnologice, printre care Berlin, Dubai, Londra, Miami, New York, San Francisco, Sao Paolo, Singapore şi Stockholm. Studioul va facilita integrarea Visa cu startup-urile locale din domeniul fintech și va îmbunătăți colaborarea cu fondurile de investiții locale, alte centre fintech, precum și cu partenerii și clienții Visa din Israel și din străinătate.

“Abordarea Visa în privința inovației este unică datorită accentului pus pe colaborarea cu clienții și partenerii din sectorul tehnologic pentru a rezolva problemele reale ale consumatorilor sau provocările businessurilor prin utilizarea de soluții digitale. Am avut un succes remarcabil cu centrele noastre de inovație la nivel global și suntem entuziasmați să deschidem studioul din Tel Aviv pentru a aduce această strategie în interiorul vibrantei comunități tehnologice de aici”, a declarat Bill Gajda, SVP, Inovaţie şi Parteriate Strategice în cadrul Visa.

Studioul se va concentra pe parteneriate strategice cu bănci și entități non-bancare, oferind fintech-urilor israeliene oportunitatea de a se conecta cu rețeaua globală de instituții financiare a Visa și implicându-le în inițiativele extinse derulate de Visa în domeniul inovației. 

Studioul de Inovație Visa din Tel Aviv va utiliza platforma Visa Developer în cadrul colaborării cu startup-urile israeliene şi se va concentra pe o serie de teme-cheie pe parcursul anului 2018:

·         Servicii bancare deschise: interfeţe de programare a aplicaţiilor, identificare digitală, accesul şi controlul conturilor

·         Retail: Viitoarele experiențe de plată, platforme de loialitate, plăţi digitale şi mobile, realitate augmentată/realitate virtuală

·         Transport: serviciile de transport, plăți direct din maşină, noi forme de plată în transportul public, transport aerian, parcare şi taxe de drum

·         Autentificare: biometrie pe baza caracteristicilor fizice şi comportamentale, detectarea fraudelor, autentificarea securizată a consumatorilor, autentificarea consumatorilor şi a dispozitivelor.

 

Friedman a anunţat că patru companii israeliene au fost deja selectate pentru colaborări:

·         Visa a semnat un acord de colaborare cu AU10TIX, una dintre cele patru companii globale selectate pe care Visa le-a integrat în programul său Visa ID Intelligence. Acest program de pionierat este primul de acest gen care permite o competitivitate sporită, o eficiență operațională îmbunătățită, o protecție mai bună împotriva fraudei şi o mai bună conformare la reglementări. AU10TIX automatizează procesul de autentificare a clientului pe baza ID-ului şi de inițiere a plății.


·         Visa a implementat demo-ul HopOn în cadrul Soluţiilor Globale de Transport Visa din Londra. HopOn a dezvoltat o platformă inovatoare pentru călătorii şi plăţi mobile destinată transportului public, care oferă o alternativă mai simplă la sistemele actuale de transport public, utilizând semnale ultrasonice pentru a facilita accesul.

·         Visa a încheiat un parteneriat cu Idomoo și Arkia Israeli Airlines pentru o campanie de marketing locală care s-a adresat pasagerilor prin intermediul unor videoclipuri personalizate privind avantajele utilizării unui card Visa în destinațiile turistice. Campania a subliniat avantajele utilizării cardului Visa în detrimentul numerarului, precum confortul și securitatea. Idomoo oferă servicii video personalizate, care ajută companiile de toate dimensiunile să se conecteze cu clienţii lor într-un mod vizual, personalizat şi simplu. 

·         O vizită de două zile în Israel pe tema inovaţiei în afaceri, găzduită de Visa, a rezultat într-o colaborare între Banca Transilvania și Personetics. Personetics oferă soluții bancare cognitive bazate pe inteligenţă artificială, care permit instituțiilor financiare să furnizeze clienților experiențe personalizate pe toate canalele digitale. Banca Transilvania este a doua bancă din România, cu 2,2 milioane de clienți și peste 7.000 de angajați.

Visa va colabora, de asemenea, cu un număr limitat de start-up-uri în stadiu incipient, care îşi vor desfăşura activitatea în studio, oferind Visa o imagine mai clară asupra evoluţiei proiectelor și oportunității de a evalua mai bine rezultatele printr-un proces accelerat. În plus, studioul de inovaţie va expune viitoarele tehnologii de plată dezvoltate de Visa și partenerii săi.

Citeşte mai multe despre: Visa

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza