Links Sitemap Business Linker Sitemap

VEKA România anunţă schimbări în structura echipei de vânzări

1463 afisari
Gyula Takács a fost numit în funcţia de Director Naţional de Vânzări la VEKA România, ocupând totodată şi poziţia similară din Ungaria. Anterior acestei promovări, Gyula Takács ocupa poziţia de Director Regional de Vânzări România Vest din anul 2011, precum şi poziţia de Director Naţional de Vânzări Ungaria începând cu anul 2013.
Gyula Takács are o experienţă în domeniu de peste 15 ani. Schimbarea în funcţie a lui Gyula Takács vine ca urmare a faptului că Robert Post, General Manager VEKA România şi Responsabil de Vânzări Europa de Est, a primit anul trecut noi responsabilităţi în cadrul VEKA AG în calitate de Director Executiv al Diviziei de Export. În contextul noilor schimbări structurale, Gyula Takács va prelua o parte din responsabilităţile actuale în România ale Robert Post. Odată cu aceasta, se va alătura echipei executive coordonate de Gabriel Nicolaescu, Deputy General Manager VEKA România.
"Este o deosebită onoare pentru mine să accept această nouă provocare aferentă pieţei naţionale de tâmplărie termoizolantă, aceasta fiind, în acelaşi timp, şi o bună oportunitate personală de dezvoltare în ceea ce priveşte latura de management. Totodată, prin această nouă funcţie în cadrul VEKA România voi avea posibilitatea de a aduce pe plan local expertiza acumulată până în prezent în Ungaria şi de a contribui mai puternic la evoluţia companiei şi la trendul pozitiv al diviziei locale.”, a spus Gyula Takács.
"Prin schimbările înregistrate în componenţa echipei VEKA România, divizia noastră locală primeşte o nouă reconfirmare a rezultatelor deosebite pe care le-a obţinut pe o piaţă dominată exclusiv de preţul produselor. Consider că aceste schimbări vin în beneficiul VEKA România şi sunt convins că experienţa, cunoştinţele şi pregătirea dlui. Gyula Takács vor aduce un suflu nou companiei specializate din furnizarea de soluţii de profile extrudate conform celor mai riguroase standarde de calitate – clasa A.”, a spus Gabriel Nicolaescu, Deputy General Manager VEKA România.
Schimbările anunţate în echipa locală de vânzări a companiei întăresc obiectivele strategice ale VEKA în Europa de Est, iar acest lucru va contribui la creşterea gradului de autonomie locală în procesul de gestionare a distribuţiei de profile VEKA pe piaţa din România.
Citeşte mai multe despre: VEKA România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza