Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Leasing România va avea un nou CEO începând cu 1 ianuarie 2019

1664 afisari
Daniela Bodîrcă, în prezent Chief Risk Officer și Vicepreședinte executiv al UniCredit Bank, va prelua funcţia de CEO al UniCredit Leasing începând cu data de 1 ianuarie 2019. Cu o experienţă de 20 de ani în domeniul bancar, Daniela Bodîrcă face parte din echipa UniCredit Bank din 2008. În cei 10 ani de activitate ca Chief Risk Officer şi membru în Directoratul UniCredit Bank, a coordonat cu succes Divizia de Administrare a Riscurilor precum şi procesul de implementare a strategiei și politicilor de risc în rândul entităților Grupului prezente în România.



"Sunt onorată de noul mandat care mi-a fost încredinţat şi aştept cu mult entuziasm să mă alătur echipei UniCredit Leasing pentru ca, împreună,  să contribuim la dezvoltarea continuă a companiei. Îi mulţumesc lui Mircea, cu care am colaborat excelent de-a lungul timpului, pentru activitatea solidă și consolidarea poziției de lider a UniCredit Leasing pe piața leasingului din România”, a declarat Daniela Bodîrcă.  

Mircea Cotigă, actualul CEO al UniCredit Leasing România, își va încheia mandatul la data de 31 decembrie 2018. După aproape zece ani de activitate în cadrul UniCredit, Mircea a decis să îşi continue cariera în afara Grupului. 

 

Rolul de Chief Risk Officer în cadrul UniCredit Bank va fi preluat de Andrei Bratu ulterior datei de 1 ianuarie 2019 și după finalizarea procesului de aprobare prealabilă de către Banca Națională a României. Andrei Bratu, în prezent directorul Direcției Mid-Corporate din cadrul Diviziei Corporate & Investment Banking, face parte din echipa UniCredit Bank de 15 ani. Pe parcursul carierei sale în UniCredit Bank, Andrei Bratu a ocupat diverse roluri de conducere în Divizia Corporate & Investment Banking, pe segmentul de produse și management al clienților, precum și în Divizia de Administrare a Riscurilor.

Citeşte mai multe despre: UniCredit Leasing

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza