Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Leasing extinde investițiile pe scena motorsportului din România

2394 afisari
Echipa UniCredit Leasing Motorsport, proiect al liderului industriei de leasing din România, a intrat oficial astăzi în al doilea sezon cu obiective ambițioase.
După o prezență reușită în Campionatul Național de Raliuri de anul trecut, terminând pe locul doi în sezonul de debut, echipa UniCredit Leasing Motorsport își va extinde prezența în trei competiții naționale. Managerul tehnic de anul trecut, Mihai Leu, se va întoarce în spatele volanului într-o competiție oficială după o pauză de mai mult de un deceniu. Fostul campion de box și raliuri a fost de acord să concureze în acest an în cadrul Campionatului Național SuperRally și în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Leu va face acest lucru la volanul unui Ferrari 458 Challenge care a fost prezentat astăzi la evenimentul oficial de lansare a sezonului.

"Ideea de a reveni în acțiune nu este nouă pentru mine. Este foarte greu să te ții departe de competiție după atâția ani de provocări și adrenalină. De aceea, sunt foarte bucuros să văd proiectul echipei UniCredit Leasing Motorsport Team prinzând viteză și sunt sigur că nu vom dezamăgi", a declarat Mihai Leu, campion național de raliuri în 2003. 

"Pasiunea noastră pentru motorsport ne-a determinat să ne implicăm anul trecut în Campionatul Național de Raliuri, iar dedicarea și pasiunea lui Mihai, Adi și Imre ne-au convins că suntem pe calea cea bună prin sprijinirea acestui sport și că trebuie să ne extindem prezența prin participarea în alte două competiții", spune Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing, oferind mai multe detalii despre investiția continuă a companiei pe scena motorsportului din România.

Echipa UniCredit Leasing Motorsport care va concura în sezonul 2018 al Campionatului Național de Raliuri va rămâne neschimbată, cu Adrian Teslovan (pilot) și Cseh Vajk Imre (co-pilot) căutând acum să cucerească titlul de campioni.

“Ultimul sezon ne-a adus o experiență excelentă și o clasare bună, locul doi în competiția automobilelor cu 2 roți motrice, dar eu și Imre credem că putem face mult mai mult și sperăm să terminăm sezonul 2018 pe primul loc în clasamentul CNRD", a declarat Adrian Teslovan, pilotul UniCredit Leasing Motorsport Team.

Teslovan și Cseh vor concura pe un Citroen DS3 RX Max, iar debutul lor în noul sezon a avut loc chiar astăzi, la Brașov, în cadrul primei etape a Campionatului Național de Raliuri 2018.

Citeşte mai multe despre: UniCredit Leasing

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza