Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank România anunță sprijinul pentru construcția campusului medical construit de Dăruiește Viață

365 afisari
Raiffeisen Bank România susține inițiativa Dăruiește Viață pentru construcția până în 2030 a primului campus medical din România. Aceasta reprezintă etapa a doua a unui demers început în urmă cu mai bine de 5 ani și jumătate, finalizat, recent, prin inaugurarea primul spital dedicat cu precădere copiilor bolnavi de cancer din România.
”Noi am făcut un spital! Dar nu ne oprim aici”, au anunțat Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele Dăruiește Viață, ONG-ul care a pus bazele primului spital din România, construit cu o investiție de 53 de milioane de euro, integral din donațiile a 350.000 de români și sponsorizările a 8.000 de companii. "În noua clădire se vor muta doar o parte din secțiile Spitalului Marie Curie. Dar toți copiii bolnavi trebuie să fie tratați în aceleași condiții moderne. Ce urmează? Construcția unei a doua clădiri, pentru a muta aici toate celelalte specializări ale spitalului și a oferi aceleași condiții de tratament”, spun fondatoarele asociației.

”În fiecare an, susținem proiecte și cauze cu care rezonăm și Dăruiește Viață este una din acestea. Știm că fiecare dintre noi poate aduce o schimbare în bine, însă atunci când ne unim forțele, puterea lui împreună cunoaște valențe pe care poate nici nu ni le imaginăm. Este de-a dreptul impresionant cum oameni și companii se pot ralia în jurul unui obiectiv comun și suntem mândri că putem pune umărul la următoarea etapă din visul Dăruiește Viață de a le oferi copiilor din România care trec prin aceste diagnostic șansa să fie tratați în țară, cu respect, empatie și în cele mai bune condiții”, Laura Mihăilă, Director de Marketing, Comunicare & CX, Raiffeisen Bank România.
Cea de-a doua fază include construcția unei clădiri de dimensiuni similare cu cea a cărei finalizare a fost marcată vineri, pe 24 noiembrie; ulterior, urmând să fie dezvoltat și un campus medical cu spații de cazare, spații de învățare și spații tehnice.  
A doua clădire va fi construită pentru a muta toate celelalte specializări ale Spitalului ”Marie Curie” din București și a oferi aceleași condiții de tratament tuturor pacienților, precum și pentru a asigura spații de cercetare și  training pentru echipa medicală. Data estimată pentru inaugurarea celei de-a doua clădiri este 2027, iar în 2030 se estimează finalizarea campusului medical. 
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza