Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit a fost desemnat numărul 1 în Cash Management în România

1539 afisari
UniCredit a fost desemnat "numărul unu" în domeniul Cash Management în România şi în alte 10 ţări din Europa de către Euromoney Cash Management Survey 2017. Banca şi-a dovedit dominanţa şi poziţia de lider în Europa, poziţionându-se pe primul loc în 11 ţări: Austria, Bosnia & Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Italia, România, Serbia, Slovacia şi Turcia.


2017 Euromoney Cash Management Survey este cel de-al 16-lea sondaj anual privind furnizorii de produse şi servicii de cash management din întreaga lume. Sondajul este cel mai reprezentativ şi comprehensiv clasament în industria de cash management, beneficiind de răspunsuri din partea a peste 25.000 de companii şi 2.500 de instituţii financiare,  “Suntem extrem de încântaţi de rezultatele sondajului din acest an”, spune Gianfranco Bisagni, Co-Head of Corporate & Investment Banking în cadrul UniCredit. “Cash management-ul este un serviciu cheie pentru clienţii noştri, iar această distincţie demonstrează excelenţa gamei noastre de produse, proiectată pentru corporaţii de toate dimensiunile, de la companii cu cifre mici de afaceri şi până la multinaţionale. Recunoaşterea primită prin intermediul acestui sondaj – care se bazează tocmai pe răspunsurile primite de la acestea – este un semnal fantastic pentru noi şi o validare a ceea ce ne străduim să realizăm”.

Pentru UniCredit, rezultatul din acest an marchează o evoluţie importantă faţă de cel din anul precedent, când a fost desemnat numărul 1 în cinci ţări.

 

 
Citeşte mai multe despre: UniCredit

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza