Links Sitemap Business Linker Sitemap

Timflow are o nouă interfață grafică și funcții suplimentare

95 afisari
Timflow (www.timflow.com) are o nouă interfață grafică și a fost actualizat cu funcții suplimentare. Site-ul este acum disponibil și în limba engleză. În plus, Parcurile Naționale din România sunt marcate pe hartă ca "zone de excludere", iar disponibilitatea datelor pentru utilizatorii înregistrați a fost extinsă de la o lună la un an de zile.
De asemenea, a fost lansată și versiunea accesibilă pe dispozitivele mobile. Disponibilitatea datelor a crescut de la o lună la un an, începând cu 1 octombrie 2017. Noul site www.timflow.com arată acum nu doar proveniența și traseul parcurs de camioanele care livrează lemn către Holzindustrie Schweighofer, ci și Parcurile Naționale din România. Prin aceasta, compania își demonstrează în mod transparent angajamentul la politica de „zero lemn din Parcurile Naționale” pe care o aplică în mod voluntar. Deși legislația permite recoltarea în așa-numitele „zone tampon” ale parcurilor naționale, Holzindustrie Schweighofer a exclus aceste zone ca parte a planului companiei pentru o industrie sustenabilă a lemnului.

"Am implementat Timflow în luna aprilie și am întrebat partenerii și alți factori interesați ce părere au despre sistem și cum l-am putea îmbunătăți. Actualizarea de astăzi urmează îndeaproape recomandările acestora. Timflow este un sistem de trasabilitate unic, fără egal în întreaga industrie europeană a lemnului, și datorită interacțiunii cu partenerii devine tot mai bun în fiecare zi”, a explicat Hannes Plackner, manager de proiect Timflow pentru Holzindustrie Schweighofer.

Timflow, una dintre măsurile centrale ale planului de acțiune implementat de Holzindustrie Schweighofer, este un instrument în lupta împotriva fenomenului tăierilor ilegale din România. Site-ul afișează datele colectate de sistemul bazat pe GPS și permite monitorizarea transparentă a transporturilor de lemn. Oricine se poate înregistra și poate verifica fotografiile, documentele și rutele parcurse, de la punctul de încărcare până la destinația finală a tuturor camioanelor care transportă buștean către Holzindustrie Schweighofer.
Citeşte mai multe despre: Holzindustrie Schweighofer

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.