Links Sitemap Business Linker Sitemap

Tetra Pak numește un nou Managing Director în Europa de Sud Est

1976 afisari
Tetra Pak l-a numit recent pe Francesco Faella în poziţia de Managing Director pentru operațiunile companiei in regiunea Europei de Sud Est. Francesco o înlocuiește pe Maria Krasilowez, care a preluat o altă poziţie în organizaţia globală a Tetra Pak. Cu o carieră de peste 20 de ani în industria de soluţii de ambalare pentru alimente şi băuturi, Francesco are o vastă expertiză în zona de management operațional și leadership. Având un Executive MBA și un Masterat în Inginerie Electrică, el şi-a dezvoltat cariera în management și dezvoltare de produs, marketing și vânzări, precum și in zona de servicii tehnice.

Înainte de a prelua noul rol pentru Europa de Sud Est, Francesco a deținut numeroase funcții în cadrul companiei Tetra Pak, cea mai recentă fiind cea de Portofolio Director pentru Europa și Asia Centrală și Product Director la nivel global.

“Într-un mediu de business extrem de competitiv, dezvoltarea de soluţii de procesare și ambalare a produselor alimentare la cele mai înalte standarde de siguranță alimentară rămâne un imperativ pentru noi. Cred că Tetra Pak poate juca un rol foarte important în furnizarea de produse și servicii care vor ajuta producătorii de alimente și băuturi să-și dezvolte operaţiunile. Doar lucrând alături de clienții noștri putem dezvolta oportunitățile existente în piață. Sunt foarte încântat și onorat să preiau această poziţie și aștept cu nerăbdare să contribui la creşterea Tetra Pak în Europa de Sud Est”, declară Faella.


Francesco Faella va conduce, din Belgrad, operațiunile Tetra Pak din 14 piețe, cele mai mari fiind Serbia, Grecia, Croația și România.
Citeşte mai multe despre: Tetra Pak

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza