Links Sitemap Business Linker Sitemap

Swan primeste trei premii la gala Europa Property SEE Real Estate Awards

3377 afisari
Swan Office & Technology Park (Swan), cladirea verde inaugurata anul trecut in Romania de catre fondul de investitii Chayton Capital, a luat acasa premiile la trei categorii in cadrul galei Europa Property SEE Real Estate Awards.
Juriul a acordat SWAN Office & Technology Park premii pentru Cladirea de Birouri a anului, Proiectul Anului si premiul pentru cea mai buna cladire verde din Europa de Sud-Est certificata BREEAM post-constructie.
Castigatorii au fost anuntati in timpul celei de-a 7-a editii a Galei Anuale a Premiilor EuropaProperty SEE Real Estate Awards pentru 2011, eveniment organizat la Athenee Palace Hilton.
Cu o suprafata totala de 29,124 mp, Swan Office & Technology Park reprezinta o investitie de peste 50 milioane de euro a companiei londoneze Chayton Capital LLP, inaugurata in cel de-al doilea trimestru al anului trecut, si este primul proiect de birouri din Romania care a obtinut certificarea verde Post-Constructie, in conformitate cu reglementarile BREEAM Europe 2009. “Suntem onorati si recunoscatori pentru toate cele trei distinctii. Premiile EuropaProperty SEE sunt de o importanta semnificativa pentru noi, intrucat reprezinta un vot de incredere din partea unora dintre cei mai valorosi profesionisti din industria de real estate. Succesul Swan ne determina sa continuam dezvoltarea de proiecte inovatoare, calitative si sustenabile in regiune, in paralel cu demersurile de imbunatatire a infrastructurii si a facilitatlor oferite clientilor din Romania”, a declarat David Allen, director de Real Estate in cadrul Chayton Capital.
Citeşte mai multe despre: Swan Office

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza