Links Sitemap Business Linker Sitemap

Smartree Romania are un nou Director Operațional

1088 afisari
Smartree România, lider pe piața de externalizare a serviciilor de HR, cu afaceri anuale de peste 14 milioane de euro, o numește pe Anamaria Borza în funcția de Director Operațional, începând cu 1 iulie 2018. Anamaria a deținut timp de 6 ani funcția de Chief Technology Officer în cadrul Smartree, poziție care va fi preluată de Eduard Pînzariu.
Anamaria Borza are o experiență solidă în zona serviciilor de payroll, acumulată în cei peste 13 ani de activitate în domeniu. S-a alăturat echipei Smartree în 2009 și a ocupat succesiv pozițiile de Consultant Implementare, Manager Implementare și CTO – Chief Technology Officer. În calitate de CTO Smartree, a coordonat timp de 6 ani o echipă de aproape 30 de specialiști în implementare, suport și dezvoltare de  aplicații software, alături de care a derulat cu succes numeroase proiecte ce au venit în sprijinul clienților Smartree prin automatizarea și eficientizarea fluxurilor de HR. Anamaria Borza a preluat poziția de Director Operațional de la Raluca Dinică, care va părăsi compania după mai bine de 10 ani în cadrul Smartree, acceptând o nouă provocare în carieră.   “Îi mulțumim Ralucăi Dinică pentru toată dedicarea și efortul depuse în cadrul proiectelor Smartree. Contribuția ei a fost una semnificativă în toți acești ani și îi dorim mult succes în continuare. Activitatea departamentului Operațional reprezintă core business-ul Smartree, departamentul procesând lunar activitatea a peste 50.000 angajați din cele 200 de companii partenere Smartree. Anamaria Borza este cea mai indicată persoană să coordoneze activitatea acestui department și să-i ofere continuitate. A fost implicată de-a lungul timpului în majoritatea proiectelor Smartree, are o experiență considerabilă în îmbunătățirea prin tehnologie a proceselor HR și, în plus, poate veni cu o perspectivă nouă, interesantă din zona tehnică spre cea operațională”, a precizat Adrian Stanciu, CEO Smartree.

Smartree numește un nou Chief Technology Officer în persoana lui Eduard Pînzariu

De asemenea, Smartree anunță că poziția de CTO rămasă vacantă va fi preluată de Eduard Pînzariu, care anterior ocupa funcția de Program Director Smartree. În noua poziție, Eduard va fi responsabil cu execuția strategiei din zona de tehnologie, mai exact aceea de a asigura că suita de aplicații HCM dezvoltate intern de Smartree va continua să ramană principala opțiune a companiilor multinaționale și romanești în procesul lor de automatizare și digitalizare a fluxurilor de resurse umane. Eduard are o experiență vastă în zona de management strategic pentru produse și servicii software, dar și în managementul echipelor. El a fost implicat în toate etapele importante ale dezvoltării Smartree, cu precădere în evolutia componentei software a companiei, fiind unul dintre primii angajați Smartree.  

“Am încredere că numirea în fruntea departamentelor Operațional și Tehnic a doi manageri experimentați, cu competențe transversale, așa cum sunt Anamaria și Eduard, poate asigura în continuare progresul și transformarea organizației într-un ritm dinamic, impregnat de inovatie”, a adăugat Adrian Stanciu, CEO Smartree.

Citeşte mai multe despre: Smartree

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza