Links Sitemap Business Linker Sitemap

Schneider Electric a organizat prima conferință regională DCIM din Europa de Sud-Est pentru parteneri strategici

355 afisari
Schneider Electric a găzduit conferința regională din Europa de Sud-Est "Innovation Days: EcoStruxure IT for Secure Power Partners - Belgrade 2023". În timpul conferinței, partenerii strategici Secure Power din țările din Europa de Sud-Est, precum România, Ungaria, Grecia, Cipru, Croația, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Albania, Macedonia de Nord, Kosovo, au avut ocazia să aprofundeze informații esențiale legate de centrele de date și detalii tehnice ale soluției-lider DCIM a companiei,
EcoStruxure IT, arhitectura Schneider Electric activată pentru IoT, plug-and-play, deschisă, interoperabilă, poziționată pentru a răspunde provocărilor DCIM 3.0, permite operarea de centre de date IT rezistente, sigure și sustenabile. Soluția sa DCIM complexă asigură continuitatea operațională, permițând monitorizarea, planificarea și administrarea în condiții de securitate, a unui singur rack IT sau unei infrastructuri, la sediul clienților, în cloud sau la nivel edge.

Într-o lume de medii IT hibride puternic distribuite, așa cum este cazul în prezent, infrastructura critică este peste tot și este esențial să fie rezistentă, sigură și sustenabilă. În plus, pe măsură ce centrele de date continuă să se extindă și să evolueze, o abordare flexibilă de proiectare va ajuta companiile să se dezvolte. În acest context, Schneider Electric și-a modernizat portofoliul de software EcoStruxure IT pentru a răspunde provocărilor pieței, oferind mai multe capacități avansate de management și monitorizare, care cresc rezistența, cu opțiuni de implementare flexibile pentru a sprijini mediile IT distribuite - de la câteva site-uri la mii de site-uri la nivel global - precum și pentru a îmbunătăți eficiența operațională.

Folosind EcoStruxure IT Expert și IT Advisor, companiile pot reduce costurile legate de energie, pot îmbunătăți eficiența, pot obține o creștere cu până la 30% a utilizării infrastructurii și o viteză de implementare cu 60% mai mare.
Citeşte mai multe despre: Schneider Electric

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza