Links Sitemap Business Linker Sitemap

Saint-Gobain aniversează 350 de ani de la înfiinţare

2173 afisari
În acest an sărbătoreşte cea de-a 350-a aniversare. Este un moment pe care Grupul îl marchează promovându-şi istoria, cu privirea îndreptată spre Saint-Gobainviitor, spre 2015, an care va fi încărcat cu evenimente importante. Aniversarea a început pe data de 9 ianuarie în Shanghai (China) şi se va încheia în luna octombrie în Paris.
“Această aniversare este o oportunitate şi o ocazie de a le reaminti tuturor despre puterea obținută în cei 350 de ani de istorie şi de inovaţii permanente. Experienţa noastră ne ajută să înţelegem şi să ne concentrăm pe termen lung. De asemenea, ne oferă siguranţa şi agilitatea de a ne adapta la schimbările globale neîntrerupte. Istoria noastră este dovada faptului că suntem o companie care şi-a depăşit permanent limitele şi a acceptat provocările tehnologice. Privind spre trecutul nostru şi analizând lumea de astăzi, suntem convinşi că există numeroase motive pentru a crede în viitor. Astfel, sărbătorim această aniversare cu privirea orientată spre viitor şi spre inovaţie. Ne dorim ca în 2015 să vă împărtăşim din optimismul nostru”, afirmă Pierre-André de Chalendar, Preşedinte - Director General al Saint-Gobain.
Pe 9 ianuarie 2015, Pierre-André de Chalendar, Preşedinte – Director General al Saint-Gobain a inaugurat în Shanghai festivităţile de aniversare a celor 350 de ani, care vor cuprinde mai multe puncte de interes:
- Pavilioane itinerante futuriste, deschise publicului, care vor prezenta capacitatea Grupului pentru inovaţie şi expertiza excepţională în materiale de construcţii. Acestea vor face un turneu mondial şi vor oferi vizitatorilor o experienţă senzorială şi artistică unică:
o În Shanghai (China) în ianuarie
o În São Paulo (Brazilia) în aprilie
o În Philadelphia (SUA) în iunie
o În Paris (Franţa) în octombrie
- O expoziţie virtuală în cinci limbi (franceză, engleză, germană, spaniolă şi portugheză braziliană) va fi lansată online în luna februarie. Cu peste 700 de documente de arhivă, Saint-Gobain va oferi tuturor oportunitatea de a-i explora sau redescoperi istoria printr-o serie de documente nepublicate până în momentul acesta. Expoziţia va permite vizitatorilor săi să exploreze o galerie de inovaţii ale habitatului, să descopere şase secţiuni organizate tematic (Transformarea materialelor; De la publicitate la marketing; Saint-Gobain în jurul lumii; Realizări importante, Spaţiul muncii; Guvernare corporativă şi Cultură) şi să experimenteze, datorită unei reconstrucţii spectaculoase în 3D a Manufacture des Glaces, lucrări din oglinzi specifice perioadei Revoluţiei Franceze. Vizitatorii vor putea, de asemenea, să contribuie la această expoziţie prin adăugarea pe site a propriilor documente şi experienţe personale.

- O carte aniversară, conectată la expoziţia virtuală prin coduri QR şi tradusă în cinci limbi (franceză, engleză, germană, spaniolă şi portugheză braziliană), va fi publicată de către Editura Albin Michel în primăvară. Această carte face o incursiune în trecutul
şi prezentul companiei şi va oferi o şansă unică de a afla mai multe despre Saint-Gobain într-o manieră diferită.
- Jocul World 350, disponibil gratuit din primăvară pentru smartphone-uri şi tablete. World 350 va permite jucătorilor să-şi testeze abilităţile digitale şi să-şi provoace prietenii şi familiile să intre într-o lume neobişnuită, unde se vor întâlni subtil cu Saint-Gobain. Sarcina lor va fi să construiască locuinţe pe planeta World 350.
- În ultimul rând, o zi aniversară care va fi sărbătorită de către toţi angajaţii Grupului la nivel mondial, pe 15 octombrie. Aceasta va materializa legăturile puternice între toţi angajaţii Saint-Gobain.
“Împărtășim bucuria acestei aniversări alături de colegii noștri din Grup și suntem mândri că facem parte dintr-o companie în care tradiția și inovația merg împreună. Grupul Saint-Gobain din România va organiza și la nivel local evenimente aniversare menite să puncteze sărbătorirea celor 350 de ani de existență pe piața mondială.” a declarat Constantin Hariton, Delegat General Adjunct al Grupului Saint-Gobain în România.
Citeşte mai multe despre: Saint-Gobain

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza