Links Sitemap Business Linker Sitemap

S+B Gruppe AG finalizează renovarea clădirii Magheru One

5074 afisari
În urma unei investiții de circa 20 de milioane de euro, societatea austriacă S+B Gruppe AG a finalizat lucrările de renovare pentru Magheru One, o clădire reprezentativă situată pe bulevardul Magheru.
Acum, după finalizare, în plin centrul orașului sunt disponibile spații de birouri cu o suprafață de 2.750 mp și spații comerciale cu o suprafață de circa 1.200 mp, totalizand o suprafață închiriabilă de aproximativ 3.950 mp.
S+B Gruppe AG, dezvoltator privat cu proiecte în Viena, Praga, București și Varșovia, a readus la viață clădirea, care a fost construită în anul 1936. Datorită apropierii de stațiile de metrou “Piața Romană” și “Universității” este înlesnită deplasarea rapidă prin oraș, iar în afară de cinematografe și cafenele, în apropiere există numeroase restaurante și magazine.
Toate instalațiile clădirii au fost înlocuite cu tehnologii de ultimă oră pentru a economisi energie și a reduce cheltuielile de întreținere. Finisajele din zona principală de recepție și spațiile comune conțin elemente de marmură, stucaturi venețiene, lemn, piele și crom, și reprezintă transferuri de valoare în secolul 21.
Magheru One oferă pe trei etaje – la subsol, parter și etajul întai – un spațiu de circa 1.200 mp destinat cumpărăturilor și petrecerii timpului liber. Spațiul poate fi împărțit în unități separate sau poate funcționa sub forma uni magazin mai mare cu scări interioare. Spațiile de birouri sunt disponibile cu suprafețe începand de la 170 mp, capacitatea maximă pe fiecare etaj fiind de 472 mp. Prin peretele de sticlă de la etajul șapte cu o suprafață de 374 mp se deschide o priveliște asupra întregului bulevard.
Citeşte mai multe despre: S B Gruppe AG

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza