Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank a lansat o emisiune de obligatiuni in lei

3502 afisari
Raiffeisen Bank Romania a lansat astazi cu succes o emisiune de obligatiuni pe trei ani in valoare de 225 milioane lei, cu o dobanda de 5,5%. Intermediarul, Raiffeisen Capital & Investment, a deschis subscrierea in aceasta dimineata si a inchis-o anticipat in aceeasi zi, cand subscrierile au atins suma maxima planificata.
Emisiunea a fost plasata predominant catre investitori locali de catre echipa de vanzari a bancii. Banca intentioneaza sa listeze obligatiunile la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si estimam ca tranzactionarea acestora va incepe in jurul datei de 1 august a.c. Moody's Investors Service a acordat acestei emisiuni de obligatiuni ratingul preliminar (P)Ba1.
Raiffeisen Bank a realizat in 2012 un profit net de 88 de milioane euro, cel mai bun rezultat de pe piata bancara locala. Banca are o baza de 2 milioane de clienti, persoane fizice, IMM-uri si companii mari si medii. La finalul anului 2012, Raiffeisen Bank opereaza o retea de 525 de unitati (543 in 2011), peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri. La 31 decembrie 2012, Raiffeisen Bank avea 5.361 de angajati.
Grupul Raiffeisen in Romania ofera o gama completa de produse si servicii financiare prin subsidiarele sale: Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Capital&Investment, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Raiffeisen Asset Mangement sau Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare.
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza