Links Sitemap Business Linker Sitemap

Proiectele de investiții publice susțin afacerile companiei Symmetrica

1732 afisari
Producătorul de pavele şi borduri vibropresate Symmetrica se îndreaptă către finalul anului cu estimarea unui business de circa 77 milioane de lei, în timp ce unele dintre cele mai importante lucrări au fost reprezentante de investiții publice.
Chiar dacă numărul proiectelor de infrastructură se află într-o continuă scădere, cantitățile livrate și valoarea acestora reprezintă un procent important din business-ul companiei. Astfel, trei dintre cele mai ample proiecte dezvoltate de Symmetrica în acest an au presupus lucrări de îmbrăcare și reparații pentru trotuarele din Suceava și din localitatea Comănești, precum și un proiect de modernizare a unui drum judeațen din Sibiu.
"Primele două proiecte menționate au fost deja finalizate, iar volumul total de materiale necesare a depășit 75.000 unități de pavele și borduri. Pentru infrastructura drumului județean din Sibiu, se vor livra alte 30.000 produse – rigole și capace de rigole”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica.
Potrivit declarațiilor acestuia, gama de produse clasice a fost alegerea principală a proiectanților care s-au ocupat de aceste proiecte, modelele simple fiind selectate datorită funcționalității dovedite, a aspectului potrivit pentru trafic pietonal și carosabil, dar şi a preţului competitiv.
"Majoritatea clienților din proiectele publice aleg produse simple, atât din punct de vedere al formei, cât și al culorilor. În general, aceștia tind către pavele gri, în timp ce doar 5% dintre proiectele publice conțin produse de design”, a declarat reprezentantul companiei.
De asemenea, Sebastian Bobu subliniază faptul că 80% dintre proiectele ce vizează parcări, trotuare sau piețe implică produse ieftine, prețul fiind criteriul principal în ceea ce privește comportamentul de achiziție al constructorilor.
Mai mult, directorul companiei susține că avantajul Symmetrica în câștigarea acestor proiecte a constat tocmai în posibilitatea de a livra constant cantități mari de produse din multiple unități de producție. Astfel, livrarea se face într-un timp foarte scurt, chiar și într-o perioadă de vârf în ceea ce privește numărul comenzilor.
Dincolo de aceste proiecte, Symmetrica a livrat în acest an cantități importante de produse și pentru lucrări de reabilitare a trotuarelor din Pitești, Bacău, Fălticeni și Mangalia, precum și a acceselor auto pentru parcări publice din toate regiunile țării.  Acestea, împreună cu proiectele private desfășurate până în acest moment, au însumat peste 2 milioane de metri de produse livrate, în primele 9 luni din acest an.
Astfel, în acest moment, 30% din business-ul companiei este adus de proiecte private, fie acestea comerciale, ori industriale, de proiecte rezidențiale, iar 10% de vânzările în rețelele de bricolaj. Restul de 60% reprezintă livrările către proiectele publice.
Citeşte mai multe despre: Symmetrica

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza