Links Sitemap Business Linker Sitemap

Program scurt la BCR in ultima zi a anului

4999 afisari
Banca Comercială Română (BCR) a anunţat că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate vor avea program cu publicul în ziua de 31 Decembrie 2012 pana la ora 13.00.
De asemenea, BCR a precizat că au fost luate măsuri pentru a se asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Totodată, va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM).
Deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi disponibil permanent. Clienţii BCR au la dispoziţie o reţea naţională de circa 2.400 de bancomate. Mai mult, clienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare prin serviciul Tranzactii Mobile BCR, prin telefon, utilizând Alo 24 Banking BCR, prin internet, utilizând Click 24 Banking BCR, de la orice calculator, accesând 24.banking.ro, de pe telefonul mobil, utilizând aplicaţiile dedicate pentru iPhone şi Android sau utilizând soluţia optimizată pentru telefoanele mobile, accesând m24banking.ro,  şi prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile atât în zonele Easy 24 Banking cât şi la unităţile BCR sau la terţi.
Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare. Easy 24 Banking BCR este o zonă amenajată în cadrul anumitor unităţi BCR, disponibila 24 de ore din 24, 100% automatizată, dotată cu echipamente ce permit efectuarea de operaţiuni bancare cu şi fără numerar.
Citeşte mai multe despre: BCR

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza