Links Sitemap Business Linker Sitemap

Pregatirile pentru deschiderea Maritimo Shopping Center se apropie de final

4045 afisari
Programat sa isi deschida portile pe 28 octombrie, la Maritimo Shopping Center din Constanta companiile de constructie fac ultimele retusuri. Investitia ce depaseste 100 milioane de euro este asteptata sa creeze peste 1.200 de noi locuri de munca in oras. Proiectul include magazinul Auchan, care nu va fi chirias, ci va achizitiona spatiul pentru hipermarket.
“Suntem foarte incantati de inaugurarea Maritimo Shopping Center. Am muncit mult in ultimii ani pentru a putea oferi orasului Constanta ceea ce noi credem ca este cel mai modern mall din tara”, a spus Walter Woelfler, Directorul de Retail al IMMOFINANZ Group. “Este un centru comercial de varf si va deveni o referinta pentru piata de retail din Romania. Aceasta realizare a fost posibila cu sprijinul constant si in parteneriat cu autoritatile locale, companiile de constructii, retaileri si alte parti interesate”, a adaugat Woelfler. Maritimo Shopping Center va gazdui peste 130 de magazine, o zona atractiva de restaurante, facilitati pentru petrecerea timpului liber si distractii, un cinematograf multiplex cu opt sali, un centru de fitness, squash si biliard. Parcarea cu peste 2.200 de locuri va asigura accesul facil si confortabil pentru locuitorii din regiunea Constanta si pentru turisti.
In cadrul noului centru comercial vor functiona de la cel mai mare hipermarket Auchan din oras la toate cele sase marci ale grupului Inditex (Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho si Massimo Dutti) si primele magazine H&M, C&A si New Yorker din regiune. In plus, reprezentantii companiei au precizat ca centrul a incheiat de curand un acord cu Peek&Cloppenburg, un retailer cunoscut de moda care va deschide al doilea sau magazin din Romania in primavara 2012, oferind o serie de marci de top.
Pana in prezent s-au semnat acorduri pentru peste 85% dintr-un total al suprafetei disponibile de inchiriere de peste 50.000 de metri patrati. “Estimam ca in ziua inaugurarii centrului peste 90% din unitatile comerciale vor fi deschise iar celelalte sa se deschida pana in perioada Pastelui 2012. Interesul manifestat fata de proiectul nostru de branduri internationale recunoscute este o dovada a calitatii excelente si a locatiei acestuia si arata increderea retailerilor pentru piata din Constanta”, a mai spus Woelfler.
Citeşte mai multe despre: Maritimo Shopping Center, IMMOFINANZ Group

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza