Links Sitemap Business Linker Sitemap

Ploiesti Shopping City finalizeaza inchirierea zonei de food court

4096 afisari
Cu doua luni inainte de deschidere, centrul comercial Ploiesti Shopping City, dezvoltat pe o suprafata inchiriabila de 55,000 mp, a anuntat inchirierea completa a zonei de food court si ocuparea in totalitate a zonei de distractie pentru copii.
Potrivit anuntului, zona de food court reuneste specialitati culinare din toate colturile lumii. KFC si Pizza Hut (specific american), Quasi Pronti si La Cucina (specific italian), Dim Sum si Asia Food Company (bucataria chinezeasca si japoneza), Best of (specific oriental), Beirut (bucataria libaneza) si Fishbone (restaurant cu specific pescaresc) se completeaza reciproc pentru a oferi o varietate culinara cat mai mare. Patiseria Paul aduce placerea mancarurilor cu specific frantuzesc si este completat in mod armonios de cafenele precum Nescafe, Coffeol si Segafredo.
Mai mult, prin parteneriatul cu Gymboland, Ploiesti Shopping City va oferi copiilor multiple modalitati de distractie si va crea un spatiu special, dedicat familiilor. Un alt plus adus de Ploiesti Shopping City in materie de distractie este terasa exterioara a mall-ului, acolo unde, pe o suprafata de 450 mp, va fi amenajat pe timpul iernii un patinoar în aer liber.

Citeşte mai multe despre: Ploiesti Shopping City

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza