Links Sitemap Business Linker Sitemap

Philip Morris Trading și Philip Morris România au primit certificarea Top Employers Europe 2016

1370 afisari
Philip Morris Trading și Philip Morris România, cele două entități locale ale producătorului de țigarete Philip Morris International, au primit certificarea Top Employers Europe pentru calitatea condițiilor de lucru oferite angajaților, intrând astfel în elita angajatorilor europeni.
Cercetarea, realizată în fiecare an la nivel internațional de către Top Employers Institute, evaluează cei mai importanți angajatori din întreaga lume – acei angajatori care asigură un mediu de lucru deosebit, care cultivă și promovează talentul, care investesc în oameni la toate nivelurile ierarhice din organizație și care urmăresc permanent optimizarea relațiilor cu angajații. În urma acestei analize, ambele companii Philip Morris din România au primit, pentru prima dată, certificarea Top Employers Europe 2016.  Pentru a obține certificarea, toate companiile candidate parcurg un proces complex de evaluare. Prima etapă o reprezintă HR Best Practices Survey, o analiză riguroasă a practicilor și a strategiei de resurse umane, a modului de monitorizare și comunicare a condițiilor de muncă oferite angajaților. Etapele ulterioare – verificarea datelor, auditul extern realizat de compania Grant Thornton și raportarea indicilor de performanță la standardele internaționale – sunt cele care asigură validitatea analizei.

Philip Morris Trading și Philip Morris România au parcurs cu succes toate aceste etape, iar mediul de lucru pe care cele două companii îl oferă angajaților le-a asigurat un loc între angajatorii de elită.

"Certificarea Top Employer este valoroasă pentru companiile Philip Morris care activează în România prin rigoarea procesului de analiză a condițiilor de muncă,” a spus Steen Hjortholm, Managing Director Philip Morris în România. „Aceasta confirmă că mediul de lucru și beneficiile pe care le asigurăm local colegilor noștri nu numai că se încadrează în standardele internaționale, dar ne și plasează în elita angajatorilor europeni și globali. Faptul că fiecare companie trebuie să parcurgă procesul de certificare an de an reprezinta, de asemenea, un semn al calității evaluării și o dovadă că Top Employer este un atestat al preocupării de durată a managementului pentru binele angajaților.” 

Top Employers Institute a evaluat condițiile create de Philip Morris Trading și Philip Morris România angajaților lor, pe baza următoarelor criterii:

·        Strategia de atragere și promovare a talentelor în organizație

·        Planificarea forței de munca

·        Integrarea noilor angajați

·        Instruirea și dezvoltarea profesională

·        Managementul performanței

·        Dezvoltarea abilităților de leadership

·        Managementul carierei și al potențialului de leadership

·        Compensații și beneficii

·        Cultura organizațională 

La nivel internațional, Philip Morris a primit recunoașterea Top Employer pentru al patrulea an consecutiv și pentru prima dată în Orientul Mijlociu. În total, companiile afiliate Philip Morris din 24 de țări au primit, în acest an, prestigioasa certificare.

PMI are 82.000 de angajați la nivel global. Compania oferă instruire continuă și numeroase inițiative de dezvoltare pentru angajații săi, programe solide de remunerare și recunoaștere profesională, precum și oportunități de carieră importante, într-un mediu de lucru divers și cosmopolit. Numai în 2015, aproape 1.400 dintre angajații PMI și-au desfășurat activitatea în afara țării de proveniență, în cadrul unor proiecte internaționale din diferite domenii, în diferite colțuri ale lumii.


S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza