Links Sitemap Business Linker Sitemap

Parcul comercial Doraly deschide un nou pavilion comercial

1381 afisari
Doraly Expo Market, parc comercial en gros, specializat în articole pentru casă şi produse alimentare, deschide pe data de 1 decembrie a acestui an un nou pavilion comercial, P8, cu o suprafaţă de 5.280 mp, în urma unei investiţii de peste 2,7 milioane de euro. Acesta este al doilea pavilion deschis în acest an, investiţiile totale în 2016 în extinderea şi modernizarea parcului comercial fiind de cinci milioane euro.
Amplasat în incinta Doraly 2, cu un acces deosebit de facil atât din şoseaua de centură, cât şi din DN2, pavilionul P8 oferă comercianţilor soluţii moderne, eficiente şi personalizate de depozitare pe verticală. Pe lângă locaţie, însăşi construcţia oferă locatarilor avantaje multiple, de la siguranţă şi stabilitate datorate unei structuri din beton armat monolit, pardoseală elicopterizată, partiţii din sistem gips carton, sisteme de ultimă generaţie (supraveghere video 24h, antiefracţie, avertizare în caz de incendiu), până la asigurarea unei eficiențe energetice sporite ce se traduce prin consum minim de energie şi costuri de funcţionare reduse. Destinat depozitării produselor nealimentare (instalaţii electrice, instalaţii sanitare, articole pentru casă, detergenţi şi cosmetice etc.), pavilionul P8 este închiriat în prezent în procent de 87%, de către 16 comercianţi.

Prin adăugarea acestui nou pavilion la cele 29 deja existente în portofoliul parcului comercial, Doraly îşi întăreşte poziţia de lider în România în ceea ce priveşte spaţiile de depozitare destinate comerţului en gros cu produse alimentare şi nealimentare.

Dezvoltat pe o suprafaţă de teren de 260.000 mp, parcul comercial Doraly Expo Market deţine peste 850 de spaţii inchiriabile, însumând o suprafaţă totală de peste 80.000 mp. În prezent, complexul găzduieşte 550 de producători, importatori şi distribuitori, care comercializează o gamă variată de produse alimentare şi articole pentru casă.
Citeşte mai multe despre: Doraly Expo Market

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza