Links Sitemap Business Linker Sitemap

OTP Bank lanseaza serviciul de economisire periodica automata

2757 afisari
OTP Bank Romania a anuntat lansarea serviciului de economisire periodica automata, disponibil prin intermediul programului OTP Mentor.
Potrivit bancii, programul este disponibil pentru conturile deschise in lei si in euro, permitand clientilor persoane fizice sa seteze transferuri periodice automate a unor sume de bani, intr-o multitudine de produse de economisire si investire.
Banca a precizat ca pentru accesarea serviciului clientii trebuie sa semneze un act aditional, in unitatea teritoriala in care au deschis contul curent, iar cei care contracteaza acest serviciu pana la data de 28 septembrie 2012, beneficiaza de o reducere de 100% la plata costului lunar, pe o perioada de trei luni de la data semnarii actului aditional.
“OTP Bank incurajeaza si faciliteaza economisirea si investitiile sistematice. Programul de economisire periodica automata este un serviciu complex, dar foarte usor de utilizat, ce inoveaza mecanismul de economisire si investire. Serviciul este unul dinamic, ce permite o autonomie și un grad de utilizare pe masura nevoilor fiecarui client si ofera utilizatorilor sai posibilitatea construirii si dezvoltarii unui portofoliu de economisire si fonduri de investiţii pe termen mediu si lung, cu un efort minim”, a declarat Adrian Chichita, Director in cadrul Diviziei Retail, OTP Bank România.
Citeşte mai multe despre: OTP Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza