Links Sitemap Business Linker Sitemap

Oro Toro ofera noi beneficii clientilor sai

1649 afisari
Lantul de restaurante Oro Toro a anuntat ca localul din Centrul Vechi, proaspat redecorat, are acum doua terase, oferindu-le clientilor sai atat experienta inconfundabila a centrului istoric al Bucurestului, cat si linistea si privelistea frumoasa a Splaiului Independentei.
Accesul din bulevard, gradina interioara, cu mese la etaj, cat si cele cateva locuri de parcare din incinta localului, dar si din apropierea acestuia, au dus la cresterea simtitoare a numarului de clienti care pot opta acum fie pentru linistea curtii interioare, fie pentru terasa de pe strada Franceza si agiatia specifica Centrului Vechi.
In plus, cei care doresc sa savureze celebrii burgeri Oro Toro, o pot face acum comandand acasa sau la birou, prin intermediul platformelor Oliviera si Quicky Delivery, dar si direct, de pe site-ul www.orotoro.ro. Livrarile se fac in toate zonele in care Oro Toro este prezent – zona Centrului Vechi, zona AFI Palace Cotroceni, zona Promenada Mall, zona Baneasa Shopping City si zona Mega Mall.
Pentru a-si consolida pozitia de top in randul celor mai bune restaurante care servesc burgeri din carne de vita de cea mai buna calitate, Oro Toro participa la competitia King of Burgers cu doi dintre cei mai bine vanduti burgeri, aflandu-se, in prezent, pe primul loc in topul preferintelor consumatorilor de burgeri. Cei care doresc sa sustina campania King of Burgers, isi pot vota preparatul preferat accesand: http://goo.gl/Ro1LUO. Potrivit companiei, votantii pot castiga un burger pe zi sau marele premiu, un city break la Londra si o cina la unul din restaurantele lui Jamie Oliver.
Citeşte mai multe despre: Oro Toro

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza