Links Sitemap Business Linker Sitemap

Orbis are un nou Director General pentru zona Europei de Sud-Est

2443 afisari
În martie 2018, Emeline Sýkora-Wintrebert a fost numită Director General pentru Europa de Sud-Est responsabilă de operațiunile hoteliere din regiune.
Emeline va avea sediul în București și se ocupă de o rețea de hoteluri în permanentă creștere, cuprinzând în prezent aproape 20 de proprietăti din Europa de Sud-Est situate în România, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia și Bosnia și Herțegovina. Hoteluri sunt operate sub branduri internaționale de prestigiu ale AccorHotels cum ar fi Pullman, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles. 

"Obiectivul nostru este să continuăm să intărim performanța operatională a hotelurilor noastre, asigurând o experientă unică și personalizată oaspeților, cu ajutorul echipe noastre de talente, puternic angajate și motivate, precum și să dezvoltăm în continuare cooperarea cu partenerii noștri și proprietarii hotelurilor", declară  Emeline Sýkora-Wintrebert.

Cu peste 10 ani de experientă, Emeline a lucrat pentru AccorHotels în mai multe tări. Începându-și cariera în operațiuni, a fost directorul general al ibis London Stratford. Apoi s-a mutat la Managementul Veniturilor, unde a deținut diferite funcții în Marea Britanie, apoi în Cehia. Recent, a ocupat poziția de Director de Dezvoltare pentru Europa de Sud-Est, cu sediul la București, responsabilă pentru Republica Cehă, Slovacia, România, Bulgaria, Croația, Slovenia și tările balcanice. 

Emeline a preluat noua poziție de la Frank Reul, care a fost numit șef de dezvoltare al Orbis/ AccorHotels pentru Europa de Est.

Citeşte mai multe despre: Orbis

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza