Links Sitemap Business Linker Sitemap

OMNIASIG introduce Inteligența Artificială pentru digitalizarea și automatizarea proceselor interne

187 afisari
OMNIASIG Vienna Insurance Group face un nou pas în urmărirea obiectivului său strategic de digitalizare, prin utilizarea unui sistem bazat pe Inteligență Artificială, într-un nou proiect de automatizare a proceselor operaționale de înregistrare, procesare și arhivare a documentelor.
Sistemul avansat de recunoaștere optică a caracterelor - OCR Inteligență Artificială - permite integrarea automată a documentelor în fluxul electronic al companiei, prin simpla scanare. Procesarea este realizată pe baza unui set de caracteristici predefinite și asigură un control ridicat asupra acurateții procesului. 

Acest nou proiect de tip <<intelligent process automation>> vizează creșterea calității serviciilor companiei prin prelucrarea automată a documentelor, eficientizând procesele operaționale și reducând timpul aferent acestora. Motoarele de procesare OCR elimină redundanța și erorile uzuale, realizând verificări comparate cu datele integrate corect și ajustând, în funcție de caz, modelul de integrare în sistem.

Soluția de procesare automată inteligentă permite înregistrarea și prelucrarea unor volume mari și complexe de documente și informații, obținerea de rapoarte în timp real și oferă o acuratețe ridicată a datelor procesate. Practic, noua soluție permite înregistrarea automată a documentelor, acestea fiind prelucrate și arhivate instant în sistemul intern și reprezintă un suport esențial în optimizarea activității companiei, precum și a calității serviciilor oferite clienților și partenerilor.
“Pentru noi, îmbunătățirea permanentă a produselor și serviciilor este o prioritate și vrem să ținem constant pasul cu dezvoltarea tehnologiei. În acest sens, urmărim implementarea de sisteme și soluții tehnologice inteligente noi, astfel încât să dezvoltăm digitalizarea cât mai multor procese în companie. Acest proiect de automatizare a activității operaționale este un prim pas, și, în funcție de impactul și evoluția acestuia, vom analiza extinderea soluției și către alte arii de activitate ale companiei”, a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat, OMNIASIG Vienna Insurance Group. 
Trecerea la automatizarea inteligentă a proceselor operaționale de înregistrare și procesare a documentelor este un pas normal și necesar în activitatea companiei și oferă o viteză superioară de prelucrare a datelor, precum și o exactitate mai mare a informațiilor procesate.
S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza