Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noul EY World Entrepreneur Of The Year este Rubens Menin

1364 afisari
Rubens Menin, președintele companiei braziliene MRV Engenharia e Participações S.A., a fost desemnat EY World Entrepreneur Of The Year în 2018, în cadrul ceremoniei de premiere de la Monaco. Rubens a fost ales din 56 de câștigători ai premiilor naționale, provenind din 46 de țări și regiuni. Rubens devine primul câștigător EY World Entrepreneur Of The Year din America de Sud.
În România, EY Entrepreneur Of The Year a ajuns în acest an la cea de a patra ediție. Înscrierile au început în luna mai și se vor încheia pe 3 septembrie 2018. La finalul procesului de jurizare se vor acorda trei premii: EY Entrepreneur Of The Year, EY Emerging Entrepreneur Of The Year și Family Business. Bogdan Ion, Managing Partner EY România, a spus: ”Încă o dată, competiția globală EY World Entrepreneur Of The Year a recompensat spiritul antreprenorial și performanța de business, dar și implicarea în comunitate și viziunea pe termen lung. Rubens Menin și-a adjudecat marele premiu ca antreprenor care și-a construit cu perseverență un business de succes în Brazilia, în pofida unui context economic adeseori complicat și volatil, știind să integreze în viziunea sa de creștere și implicarea în dezvoltarea comunității. Cred că, pe lângă faptul că recompensează succesul antreprenorial, această competiție globală EY are marele merit de a aduce în atenția publică modele de urmat. Este o mare satisfacție să știm că am creat oportunitatea și pentru antreprenorii români de a putea participa la o astfel de competiție globală. În cele trei ediții derulate din România, am avut marea bucurie să vedem în competiție mulți antreprenori consacrați, dar și mulți la început de drum. Urmărim cu interes înscrierile în cea de-a patra ediție a competiției din România pe care am lansat-o în luna mai.”

Rubens Menin, în vârstă de 62 de ani, fondatorul MRV, este dezvoltator imobiliar din 1979 și conduce cea mai mare companie imobiliară din America Latină, după numărul de unități vândute. De asemenea, este cel mai mare constructor de locuințe pentru persoane cu venituri mici din Brazilia. În 2017, MRV a înregistrat venituri operaționale nete de 1,44 miliarde USD și un profit net de 197 milioane USD.  

Aceste rezultate reprezintă o creștere substanțială de la momentul listării sale pe B3 sfosta BM&FBOVESPAt, în 2007, când veniturile nete însumau 105 milioane USD, iar profitul net 13 milioane USD. Compania MRV are peste 24.000 de angajați, a construit aproximativ 300.000 de clădiri în 150 de orașe din Brazilia. În aceste orașe, unul din 200 de oameni locuiește într-o clădire construită de MRV.

Citeşte mai multe despre: EY

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza