Links Sitemap Business Linker Sitemap

Nespresso oferă o ediţie limitată a capsulelor Grand Cru

2954 afisari
Nespresso propune în această vară pasionaţilor de cafea ediţia limitată Crealto, lansată în cadrul gamei Nespresso Grand Cru.
Crealto este o cafea născută din întâlnirea fructuoasă a două domenii de expertiză diferite: cafeaua şi gastronomia de lux, ambele sub semnul căutării perfecţiunii. Noua ediţie se adresează tuturor clienţilor profesionişti Nespresso, în special restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor, dar şi companiilor.
Potrvit companiei, pentru Crealto, specialistul Nespresso Alexis Rodriquez s-a inspirat din tehnicile lui Mauro Colagreco, chef recompensat cu stele Michelin, de a prăji alimentele perioade lungi de timp la temperaturi scăzute. Aducând laolaltă creativitatea ambelor domenii, Crealto dezvăluie o aromă completă şi de lungă durată, obţinută ca urmare a unei metode Nespresso de prăjire de durată.
Cu o intensitate de 8 pe o scară de la 1 la 10, obţinută integral din cafea Arabica de cea mai bună calitate, caracterul unic al Crealto permite cunoscătorilor să-i aprecieze aroma bogată. Durata lungă de prăjire îi armonizează toate notele şi le face să persiste în timp.
“În cadrul Nespresso căutam permanent modalităţi creative de a-i surprinde pe iubitorii cafelei prin inovaţii care să dezvăluie noi experienţe senzoriale”, susţine Alexis Rodriguez, specialist Nestlé Nespresso S.A în cafea verde. “Am colaborat timp îndelungat cu chef-i de talie mondială, deoarece există sinergii multiple între Nespresso şi gastronomia de vârf. Spiritul creativ şi tehnicile sale gastronomice pline de inventivitate ne-au inspirat pentru a obţine gustul unic al Crealto.”
Utilizarea inovatoare a ingredientelor de către Mauro Colagreco şi tehnica sa de prăjire îndelungată la temperatură scăzută l-au inspirat pe Alexis Rodriguez să creeze un blend din soiuri de Arabica din America de Sud şi Centrală, la care a adăugat Arabica din Indonezia, varietăţi de cafea care se pretează la o tehnică de prăjire de lungă durată fără a se arde.
Citeşte mai multe despre: Nespresso

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza