Links Sitemap Business Linker Sitemap

NEPI îl numește pe Alex Morar în funcția de CEO

1779 afisari
Fondul de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments) îl numește pe Alex Morar în funcția de CEO. Morar va coordona operațiunile fondului începând cu data de 7 august, alături de Mirela Covasa, Director Financiar și Tiberiu Smaranda, Director Executiv.
Această schimbare are loc în urma deciziei unanime a board-ului, ca urmare a hotărârii lui Martin Slabbert și a lui Victor Semionov de a se retrage pentru a dezvolta noi afaceri.
Alex Morar face parte din managementul NEPI încă de la înființarea sa, în 2007. Având experiență pe zona de investment, management și real estate, acesta a avut mai multe roluri pe parcursul celor 8 ani petrecuți în cadrul companiei. În ultimii ani, rolul său în cadrul NEPI a fost de a coordona investițiile și o parte din procesele operaționale. Odată cu preluarea noului mandat, misiunea lui Alex Morar este de a continua expansiunea NEPI și a întări poziția de lider a fondului de investiții, în special pe segmentul de retail. ”Această oportunitate este o onoare, cât și o provocare. Atât eu, cât și întregul board executiv NEPI le mulțumim lui Martin Slabbert și lui Victor Semionov pentru implicarea și pentru rezultatele excepționale obținute împreună în toți acești ani. Principalul obiectiv al mandatului meu este de a continua dinamica investițiilor și de a ne extinde, astfel încât să ne consolidăm poziția de lider.” a declarat Alex Morar, CEO, NEPI.
Citeşte mai multe despre: NEPI

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza