Links Sitemap Business Linker Sitemap

MasterCard va introduce Android Pay în Marea Britanie

1273 afisari
Milioanele de posesori de carduri MasterCard și utilizatori de dispozitive Android din Marea Britanie vor avea, în curând, o nouă modalitate pentru efectuarea cumpărăturilor şi a plăților prin intermediul dispozitivelor mobile, în contextul în care Google a anunțat ca va lansa Android Pay pe piața britanică.
HSBC, Lloyds, MBNA și M&S Bank vor fi primele bănci care vor oferi serviciul Android Pay în Marea Britanie, pe fondul succesului înregistrat de Android Pay la lansarea din Statele Unite ale Americii, în septembrie 2015.

Android Pay le permite deținătorilor de carduri de credit, debit, preplătite și de business să utilizeze smartphone-urile Android compatibile pentru plăți zilnice, atât în magazine, precum și online și în aplicațiile Android.

După descărcarea aplicației și înregistrarea unui cont de utilizator, posesorii de carduri MasterCard pot efectua plăți prin Android Pay. Pentru a plăti, consumatorii trebuie să își deblocheze telefonul și să îl apropie de un terminal de plată, în cadrul tuturor locațiilor din rețeaua de acceptare de plăți MasterCard contactless. MasterCard a pus bazele securității tranzacțiilor digitale, astfel încât consumatorii își pot utiliza cardurile când, unde și cum doresc.

Dezvoltatorii pot implementa cu ușurință Android Pay pentru plăți in-app pe paginile comercianților, prin intermediul platformei Simplifică Comerțul, și a Portalului de Plăți MasterCard. În Marea Britanie și pe alte piețe internaționale, Google s-a parteneriat cu aceste platforme MasterCard, pentru a simplifica procesul de integrare a soluțiilor de plată in-app de la utilizatori Android, pentru comercianți de toate tipurile.

“Punctul forte al tehnologiei noastre este acela că le oferă consumatorilor atât securitate, cât şi simplitate. Posesorii de carduri MasterCard pot utiliza cu încredere plățile digitale MasterCard pentru cumpărăturile zilnice” a afirmat Mark Barnett, Președinte MasterCard Marea Britanie și Irlanda.

Instituțiile emitente MasterCard care participă în programul MasterCard Digital Enablement Express pot beneficia rapid și simplu de serviciul Android Pay, o dată cu extinderea sa către noi piețe.

“Suntem încântaţi să aducem simplitatea și securitatea plăților mobile Android Pay consumatorilor MasterCard. Curând, aceştia vor putea să își utilizeze dispozitivul Android pentru a plăti la sutele de mii de terminale contactless din Marea Britanie” a afirmat Pali Bhat, Senior Director, Product Management, Google.

Plățile MasterCard contactless sunt acceptate în 74 țări și în peste patru milioane de locații ale comercianților, la nivel global.
Citeşte mai multe despre: Android, MasterCard

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza