Links Sitemap Business Linker Sitemap

MasterCard sărbătoreşte zece ani de parteneriat alături de TIFF

1080 afisari
La a XV-a ediţie a Festivalului Internațional de Film Transilvania, ce va avea loc în perioada 27 mai şi 5 iunie, MasterCard sărbătorește zece ani de când este prezent pe scena TIFF,
susținând cinematografia și oferind soluții inovatoare de plată pentru toți cinefilii prezenți. Ajuns la un deceniu de colaborări de Neprețuit, parteneriatul cu unul dintre cele mai mari festivaluri europene de film marchează totodată și implicarea MasterCard în sprijinirea manifestărilor culturale locale.

De acum zece ani și până în prezent, compania a fost parte integrantă în dezvoltarea festivalului, împletind, împreună cu organizatorii TIFF, cele mai noi tehnologii de plată cu cele mai emoţionate momente în faţa marilor şi micilor ecrane, oferindu-le fanilor festivalului o experienţă completă şi memorabilă.

"Pasiunea pentru marele ecran, comunitatea frumoasă și implicată din jurul festivalului, acțiunile de susținere și dezvoltare ale unei industrii dragi nouă și atmosfera unică ce curprinde Clujul pe durata festivalului, ne-a adus an de an în filmul TIFF. În filmul emoțiilor, al libertății de exprimare, al creativității și experiențelor memorabile. Și iată că am ajuns la zece ani împreună, în care am oferit publicului dornic de noi aventuri în universul cultural momente de neprețuit și soluții de plată pentru a se bucura de cea mai frumoasă experiență de festival. În 2016, suntem de 10 ori mai încântați de ideea filmelor bune văzute în prag de vară, alături de cinefilii din toată lumea sosiţi să savureze imaginile din sălile de cinema şi culorile de pe străzile Clujului.”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager România, în cadrul MasterCard.

Şi la această ediţie, MasterCard devine vocea celor prezenţi la festival şi acordă una dintre cele mai populare distincţii ale festivalului – Premiul Publicului. În anii trecuţi, publicul pasionat de cea de-a şaptea artă a lumii a selectat pentru această distincţie filme precum "Natură moartă” (Uberto Pasolini), "Wadjda” (Haifaa Al-Mansour) sau "Chapiteau Show”, în regia lui Sergei Loban. Numele filmului câştigător este votat de spectatori în sala de cinema, după fiecare proiecţie, şi este anunţat în timpul Galei de Premiere.

"Acum 10 ani începeam la TIFF un parteneriat important pentru noi. Ne bucurăm să sărbătorim împreună colaborarea noastră cu MasterCard printr-o serie de momente speciale pe care le vom anunţa, împreună cu partenerii noştri, în perioada următoare.”, a declarat Cristian Hordilă, Festival Manager TIFF.

 
Citeşte mai multe despre: MasterCard, TIFF

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza