Links Sitemap Business Linker Sitemap

Mastercard și TIFF, 11 ani de momente de neprețuit

619 afisari
La a XVI-a ediție TIFF, recent încheiată, Mastercard a sărbătorit 11 ani de parteneriat cu binecunoscutul festival european de film, desfășurat la Cluj.
Cu ocazia acestei aniversări, compania a pregătit o serie de evenimente și surprize pentru toți cei prezenți la festival.
  Pe data de 8 iunie, cei 11 ani de colaborare a companiei Mastercard cu TIFF au fost sărbătoriți printr-o petrecere specială, la care au participat nume cunoscute ale cinematografiei din țară și din străinătate, cinefili și parteneri. 

Mastercard este de 11 ani în lumina reflectoarelor la TIFF și se implică activ în dezvoltarea unuia dintre cele mai impresionante festivaluri europene de film. An de an, compania oferă publicului cele mai noi tehnologii de plată și transformă, alături de organizatori, participarea vizitatorilor la eveniment în momente unice, de Neprețuit.

"De 11 ani, sprijinim lumea filmului alături de TIFF, un partener alături de care am creat nenumărate momente de neprețuit pentru toți cei care vin la Cluj în perioada festivalului. Am crescut împreună, iar dorința comună de a oferi experiențe de neuitat spectatorilor face ca această colaborare să fie una emoționantă și de succes. La 11 ani de când s-a alăturat poveștii TIFF, Mastercard este în continuare cardul preferat al festivalului și îi surprinde pe iubitorii de film cu cele mai inedite momente", a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager România, în cadrul Mastercard.

Continuând tradiția, Mastercard a acordat și anul acesta Premiul Publicului, una dintre cele mai importante și populare distincții ale Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Pe baza propunerilor făcute de spectatori, care au votat în sălile de cinema, după fiecare proiecție, cel mai iubit film din cadrul TIFF, ediția 2017, a fost desemnat “Piatră pe inimă”, în regia lui Gudmundur Arnar Gudmundsson. 

Compania a pregătit surprize de Neprețuit și celor care au plătit contactless cu un card Mastercard sau Maestro pe durata festivalului, la casieriile de bilete TIFF, la Casa TIFF şi TIFF Shop. Promoterii Mastercard i-au surprins pe cinefili cu 30 de invitații duble la petrecerea Mastercard, din data de 8 iunie, și cu 50 de invitații duble la o proiecție specială.

Pentru că numărul biletelor la anumite proiecții se epuizează foarte repede, iar locurile sunt limitate, Mastercard a pregătit o proiecție privată a unuia dintre cele mai îndrăgite și solicitate filme din program -  "May God Save Us”, o producție spaniolă în regia lui Rodrigo Sorogoyen. Câștigătorii celor 50 de invitații duble și partenerii lor au beneficiat gratuit, pe lângă proiecția specială, și de popcorn și băuturi răcoritoare.  

Printre iubitorii de film prezenți la festival s-au numărat și câștigătorii concursului Mastercard organizat înainte de începerea TIFF. Pentru a intra în concurs, fanii paginii de Facebook a Mastercard au continuat un scenariu, prin comentarii la postarea prin care a fost anunțat concursul. Doi dintre aceștia au câștigat două pachete duble Gold la festival, ce le-au asigurat accesul la evenimentele din cadrul TIFF și cazare în perioada 8-11 iunie.

Cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania s-a desfăşurat în perioada 2 mai – 11 iunie, în Cluj-Napoca.
Citeşte mai multe despre: TIFF. Mastercard

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza