Links Sitemap Business Linker Sitemap

Majoritatea clienţilor Volksbank România acceptă conversia creditelor din CHF în lei sau euro

1871 afisari
Banca Transilvania a anunţat că peste 14.000 dintre clienţii Volksbank România au acceptat până acum oferta de conversie a creditelor din franci elveţeni în lei sau euro. Potrivit băncii, oferta este valabilă până în 31 iulie, iar durata ei nu va fi prelungită după respectiva dată.
Banca a mai precizat că persoanele care acceptă oferta până în data de 31 iulie (inclusiv), ora 17.30, se mai pot programa pentru semnarea efectivă a documentelor până în 17 august.
De la începutul campaniei, din 4 mai şi până în prezent, aproximativ 18.000 de clienţi VBRO, reprezentând peste 99% dintre cei vizaţi, s-au programat pentru a le fi prezentată oferta de către echipele VBRO şi BT. Dintre cei 14.000 de clienţi Volksbank România care au acceptat deja condiţiile ofertei, 12.000 de persoane, reprezentând peste 70%, au semnat deja contractele de novaţie, iar ceilalţi clienţi  urmează să semneze în zilele următoare, în funcţie de programările făcute împreună cu echipa Volksbank – Banca Transilvania. Moneda preferată pentru conversie este leul, peste 95% dintre clienţii care au acceptat oferta alegând această variantă.
Oferta constă în returnarea sumelor deja plătite de clienţii cu credite în CHF, în contul comisionului de risc, prin diminuarea creditului în sold şi o reducere de 22,5% pentru cei care acceptă conversia creditelor din CHF, aplicabilă la soldul creditului curent rezultat ca urmare a diminuării cu comisionul de risc/administrare plătit efectiv şi nerecuperat de clienţi până la data conversiei.
Citeşte mai multe despre: Banca Transilvania, Volksbank România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza