Links Sitemap Business Linker Sitemap

Lotus Center pregătește modernizarea cinematografului

3635 afisari
Centrul comercial Lotus Center din Oradea a anunțat pentru începutul anului viitor demararea lucrărilor de reamenajare a cinematografului. Potrivit companiei, lucrările vor viza atât retehnologizarea sălilor, cât și reamenajarea spațiului.
Planurile de modernizare a zonei de divertisment se încadrează în strategia adoptată de Lotus Center Oradea de a valorifica tradiția și locația cheie a primului centru comercial din oraș. 
Lotus Center a fost deschis în 2002 și de atunci a trecut prin numeroase etape de modernizare. În septembrie 2011, în urma unui proces amplu de modernizare și repoziționare, Lotus Oradea s-a relansat cu o fațadă complet refăcută, o imagine actualizată și un nou mix de chiriași, cuprinzând ancore precum brandurile Inditex și H&M și consolidându-și astfel poziția pe piața de retail din Oradea. 
Centrul comercial pune la dispoziția clienților săi o zonă de food court, 12 piste de bowling, 14 mese de biliard, cazino, cafenea și terasă parțial acoperită, spațiu de joacă pentru copii, ce poate fi adaptat în funcție de sezon și numeroase zone de recreare. 
În cadrul Lotus Center a fost creată o sală de evenimente modernă, care funcționează adiacent Casei Căsătoriilor, un spațiu administrat de către Primăria Municipiului Oradea, ce cuprinde două săli moderne destinate oficierii căsătoriilor civile.
Lotus Center se află acum la a treia actualizare a conceptului, după ce în 2011 complexul a căpătat o înfățișare complet nouă, iar în 2008 a fost extins pentru a putea găzdui ancore importante precum  hipermarketul Carrefour, Media Galaxy și retailerii Hervis, New Yorker, Deichman, Takko, etc. 
În prezent centrul comercial oferă 65.000 de mp construiți, 130 de magazine și 1.400 de locuri de parcare.
Citeşte mai multe despre: Lotus Center

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza