Links Sitemap Business Linker Sitemap

Lidl deschide primul magazin din Sighișoara

2304 afisari
Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea, în data de 8 martie, a primului magazin din Sighișoara.
Magazinul are un format unic în portofoliul Lidl, special realizat pentru a se încadra în specificul arhitectural al orașului. Noua unitate va fi situată pe Str. Gheorghe Lazar nr. 6, iar odată cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Magazinul va avea o suprafață de 1.368 m² și peste 120 de locuri de parcare, iar orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:30 și 21:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 20:00.

Formatul noului magazin Lidl este unul unic, creat din dorința de a se încadra în peisajul arhitectural aparte al zonei situate în proximitatea Cetatății Sighișoarei, inclusă pe lista Patrimoniului UNESCO, ca fiind singurul oraș-cetate medieval locuit. Printre elementele arhitecturale distincte, se numără fațada realizată din cărămidă aparentă și acoperișul din țiglă.

Deși aspectul exterior al unității este inspirat de arhitectura specifică orașului, procesul de construcție al noului magazin a fost adaptat la cele mai noi standarde de sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului, dar și cerințele pieței. Proiectul a fost realizat de către Lidl în colaborare cu un antreprenor general român și cu sprijinul autorităților locale.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea magazinului din Sighișoara continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România.

Citeşte mai multe despre: Lidl

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza