Links Sitemap Business Linker Sitemap

La Praktiker, cumpărătorii beneficiază de servicii complete de finanţare prin creditul Cetelem

1453 afisari
Cetelem oferă finanţare pe loc şi rate fixe în punctele de lucru din cadrul magazinelor Praktiker şi, astfel, cumpărătorii care vin la biroul de credit sunt îndrumaţi de un consultant Cetelem pentru a alege într-un mod responsabil creditul care li se potriveşte, în cele mai avantajoase condiţii financiare.


 În plus, un cumpărător beneficiază automat de un card de credit în lei, co-branded Cetelem-Praktiker, care îi oferă acces permanent la linia de credit aprobată.
Praktiker este alături de clienţii săi şi îi ajută să ţină pasul cu schimbările din casele lor, fie că este vorba de renovare, reamenajare sau decorare, prin intermediul creditului Cetelem.
"La Praktiker, întâmpinăm cerinţele clienţilor noştri cu soluţii financiare potrivite, deoarece ne dorim să aducem un sprijin real proiectelor lor pentru casă şi grădină. Tocmai de aceea am dezvoltat şi parteneriatul cu Cetelem şi, împreună, propunem în mod constant noi soluţii şi promoţii adaptate nevoilor cumpărătorilor Praktiker din toată ţara”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Beneficiile cardului Cetelem
0 lei comision la activare, emitere şi plata oriunde în lume
Tranzacţii în siguranţă, prin opţiunea 3D Secure
0% dobândă la cumpărături pentru o perioadă până la 60 de zile
retrageri de numerar de la orice bancomat membru MasterCard
Cardul de credit Cetelem poate fi solicitat în baza actului de identitate în original, fără adeverinţă de venit.
24 de rate fără dobândă
Pentru cumpărături în valoare de cel puţin 2.000 lei, efectuate în orice magazin Praktiker din România, clienţii beneficiază de 24 de rate fără dobândă prin Cetelem. Oferta promoţională este disponibilă în perioada 1 - 31 iulie 2017. 
Citeşte mai multe despre: Cetelem, Praktiker

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza