Links Sitemap Business Linker Sitemap

KIC InnoEnergy isi cauta parteneri locali in Romania

1453 afisari
KIC InnoEnergy, promotor al inovatiei in energia durabila in intreaga Europa, a lansat Apelul pentru Parteneriate adresat companiilor, incubatoarelor, centrelor de transfer de tehnologie, universitatilor, centrelor de cercetare aplicata sau entitatilor guvernamentale implicate in inovatii in energia durabila interesate sa devina reprezentantii KIC InnoEnergy in Romania. Candidaturile pot fi depuse pana la data de 12 august 2016.
Candidatii castigatori vor deveni membrii ai comunitatii KIC InnoEnergy, avand astfel acces la programe de instruire in domeniul afacerilor, la programe de indrumare pentru angajati, precum si la potentiale finantari. Partenerii selectionati vor actiona ca reprezentanti locali ai KIC InnoEnergy. Rolul lor va fi sa identifice si sa contribuie la accelerarea procesului de creare si de comercializare de noi produse si solutii in domeniul energiei durabile, prin implicarea investitorilor si industriei de profil; de asemenea, partenerii vor organiza programe de mentorat pentru membrii comunitatii KIC InnoEnergy.
"Este o oportunitate unica pentru companii sa devina un jucator important al comunitatii energiei sustenabile KIC InnoEnergy”, declara Christo Balinow, Business Development Manager – KIC InnoEnergy pentru America de Nord, Europa Centrala si de Est si Orientul Mijlociu. “Cautam companii dedicate energiei sustenabile, pasionate de domeniu, care doresc sa devina parte a unui program relevant. Partenerii castigatori vor avea un rol esential pentru sustinerea antreprenorialului, inovatiei si comercializarii de idei revolutionare.”
Candidatii vor fi evaluati in functie de experienta si de implicarea in comunitatea locala, de punctele forte ale echipei si reteaua disponibila, precum si de capabilitatea organizationala.
Citeşte mai multe despre: KIC InnoEnergy

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza