Links Sitemap Business Linker Sitemap

JW Marriott Bucharest Grand Hotel are un nou Director General

2346 afisari
Incepand cu 1 aprilie Fadlallah Zayat a preluat mandatul de Director General al hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel, dupa ce anterior a ocupat functia de Director Financiar Zonal pentru Europa de Est.
Fadlallah Zayat are o vasta experienta in domeniul financiar, parcurgand de-a lungul celor 20 de ani in compania Marriott un traseu complet: de la pozitia de General Cashier (JW Marriott Dubai, 1994) la coordonarea financiara a 54 de hoteluri din 16 tari din diferite pozitii de Director Financar Zonal.
Dintre responsabilitatile avute de-a lungul carierei sale internationale se disting preluarea si rebrandingul primului hotel Marriott din Yerevan, participarea in echipa de pre-opening a hotelurilor Marriott si Courtyard din Tbilisi si pozitia de Director de Rooms Operations la Marriott Varsovia, prima sa misiune din afara disciplinei financiare.
Aflat la primul mandat de Director Manager, Zayat declara ca a acceptat aceasta provocare profesionala incitat de faptul ca JW Marriott Bucharest Grand Hotel este o proprietate de o dimensiune semnificativa, aflata intr-o piata competitiva si, pe deasupra, intr-un moment cheie, avand in plan o renovare importanta.
Fadlallah Zayat are doua motto-uri, provenite din cele doua mari repere profesionale ale sal: formarea sa financiara si compania Marriott si anume expresia lui Peter Drucker what gets measured gets done, alaturi de ai grija de angajatii tai, iar ei vor avea grija de clienti (credo-ul lui J. Willard Marriott, fondatorul companiei ce ii poarta numele).
Citeşte mai multe despre: JW Marriott Bucharest Grand Hotel

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza