Links Sitemap Business Linker Sitemap

Oana Fărcășanu preia funcția de Director Resurse Umane pentru Bledina

2010 afisari
Oana Fărcășanu, care a ocupat în ultimii ani poziția de Director Resurse Umane pentru divizia de lactate Danone Europa Centrală și de Est, preia funcția de Director Resurse Umane pentru Bledina Franța, în cadrul diviziei de nutriție infantilă a companiei Danone.
"M-am alăturat echipei Danone la puțin timp după deschiderea operațiunilor în România și am contribuit la creșterea și transformarea acestei companii de-a lungul anilor. Sunt mândră de reperele pe care le-am construit, fie pe partea de business de iaurturi, unde am deschis numeroase segmente în premieră, fie pe cea de conexiune cu societatea, unde am introdus noi modele sociale, așa cum sunt programele de educație prin nutriție și sport sau cele de creștere a producției autohtone de lapte. Este cea de a doua experiență internațională în cadrul Grupului Danone pentru mine, prima fiind în 2007, tot în Franța. E dificil să pleci, oricât de interesantă este provocarea profesională, dar mă ajută că las aici o echipă extraordinară de profesioniști, care va continua în România povestea frumoasă ce datează de 18 ani,” spune Oana.  În cadrul Grupului Danone, mai mult de 10 români au ocazia să-și dezvolte expertiza la nivel internațional ocupând diverse poziții în vânzări, operațiuni, marketing sau resurse umane.

Oana Fărcăşanu s-a alăturat companiei Danone în 2001 ca Manager de Resurse Umane în echipa Danone România. Între 2007 și 2008 a activat la Paris, pe poziția de Resources Development Manager, ulterior pe postul de HR Manager pentru Europa de Vest. Din 2009 a preluat poziția de Director de Resurse Umane al Danone România, iar din 2013 a deținut poziții regionale de coordonare, în 2015 fiind numită Director Resurse Umane pentru Europa Centrală și de Est. 

După plecarea Oanei, responsabilitățile regionale vor fi preluate de Emilia Foteva, care revine în regiune de pe poziția de Director HR, Danone Rusia. Activitățile de HR pentru România vor fi acoperite de echipa locală formată din Radu Petrescu, Irina Pălărie și Andreea Arambasa.
Citeşte mai multe despre: Danone, Bledina

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza