Links Sitemap Business Linker Sitemap

Iris Shopping Centre se relanseaza in noiembrie

3402 afisari
In urma unui proces de restructurare si repozitionare, Iris Shopping Centre va fi relansat in aceasta toamna cu un mix nou de chiriasi, cuprinzand numeroase branduri de fashion si cu o imagine semnificativ imbunatatita.
DTZ Echinox a asistat Aberdeen Immobilien pe parcursul procesului complex de restructurare a centrului comercial din Titan, colaborand cu arhitectii la optimizarea planurilor etajelor, a fluxurilor de vizitatori si a conceptului, stabilind pozitionarea adecvata pe baza unor cercetari demografice realizate asupra zonei de cuprindere si adaptand mixul de chiriasi la noul concept. Odata stabilit noul profil, echipa DTZ Echinox a putat negocieri cu noile ancore de fashion vizate ca si cu chiriasii existenti care urma sa fie relocati pentru a implementa noul plan.
Ca parte a acestui proces, DTZ Echinox a intermediat semnarea contractelor cu ancore de fashion precum C&A si Deichmann – ambele urmand sa deschida magazine in Iris Shopping Centre Titan in aceasta toamna. C&A a inchiriat o suprafata de 1,800 mp, impartita pe doua etaje, in timp ce Deichmann va ocupa un spatiu de 500 mp la primul etaj.
“Iris Shopping Centre este un exemplu excelent a cum – dupa o analiza riguroasa a pietei si numeroase luni de planificare – un proiect poate fi restructurat astfel incat sa raspunda mai bine asteptarilor publicului sau tinta. Cu o zona de cuprindere de aproximativ 250.000 de gospodarii, proiectul intalneste toate criteriile pentru a deveni centrul favorit de proximitate al cartierului Titan. Suntem in prezent in negocieri cu alti retaileri care iau in calcul Iris Shopping Centre in strategia lor de expansiune”, a declarat Estera Enache, Senior Retail Consultant, DTZ Echinox
“Restructurarea Iris Shopping Centre se potriveste foarte bine in strategia noastra de a investi in locatii puternice, cu perspective promitatoare de viitoare crestere. Raspunsul incurajator pe care l-am primit din partea retailerilor ne sprijina viziunea si vom continua sa lucram la viitoare imbunatatiri”, a declarat Harald Floer, Fund Director, Aberdeen Immobilien Kapitalanlagegesellschaft mbH.
Iris Shopping Centre este un proiect de 51.650 mp GLA, situat in zona Titan, dezvoltat de Avrig 35. Proiectul a fost vandut catre Deutsche Gesellschaft fur Immobilienfonds (DEGI) in iunie 2008 si face parte in prezent din portofoliul Aberdeen Immobilien. Centrul are peste 50 de magazine si ancore precum Domo, Sprider, Tako, Reno, Adidas Outlet.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza