Links Sitemap Business Linker Sitemap

Impact Developer & Contractor incheie anticipat plasamentul obligatiuni corporative

1192 afisari
Impact Developer & Contractor anunta incheierea cu succes si in mod anticipat a plasamentului privat de obligatiuni corporative intermediat de TradeVille. Obligatiunile emise in cadrul plasamentului privat derulat in perioada 11 - 21 decembrie (simbol IMP26E) sunt denominate in euro, au scadenta la 6 ani si o rata anuala fixa a cuponului stabilita de emitent de 6.4% platibila semestrial.

Valoarea subscrierilor efectuate in cadrul plasamentului a fost de 6.581.500 euro.
Valoarea nominala a unei obligatiuni este de 500 euro. Subscrierea minima in plasament a fost de 50 de obligatiuni, echivalentul a 25.000 euro. Majoritatea subscrierilor au fost facute online prin platforma de tranzactionare TradeVille. Obligatiunile urmeaza sa fie listate pe sistemul multilateral de tranzactionare operat de Bursa de Valori Bucuresti.
"Decizia de a face un parteneriat cu TradeVille pentru a creste lichiditatile si implicit interesul pentru compania Impact a fost o alegere buna, drept urmare, plasamentul anuntat s-a incheiat cu succes. Piata de Capital reprezinta in continuare axul central al strategiei de dezvoltare a companiei noastre,” a declarat Sorin Apostol, Director General, Impact Developer & Contractor.

La randul sau, Ovidiu-George Dumitrescu, Director General Adjunct, TradeVille, a spus:
"Salutam succesul acestui nou plasament privat de obligatiuni corporative care plaseaza TradeVille in postura de a fi intermediat peste 50% din plasamentele de actiuni si obligatiuni corporative in 2020. Reusim aceasta performanta prin conectarea rapida a unei vaste comunitati de investitori cu nevoile de finantare ale antreprenorilor si companiilor romanesti cu ajutorul unei tehnologii online de subscriere moderna si accesibila. Ne bucura cu atat mai mult ca sprijinim obtinerea de finantare de catre singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucuresti care are o longevitate similara cu cea a TradeVille pe piata noastra de capital.”

Infiintata in 1991, Impact Developer & Contractor este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari pe segmentul rezidential din Romania. Compania a construit peste 4,000 de facilitati rezidentiale, insumand 500,000 de metri patrati construiti si peste 13,000 de metri patrati de spatii de birouri si comerciale. Strategia curenta a companiei se concentreaza pe dezvoltari rezidentiale cu un nivel ridicat de calitate si sustenabilitate, urmarind o piata tinta formata din segmente de clienti cu venituri medii si ridicate, precum si extinderea proiectelor imobiliare la nivel national prin vizarea unora dintre cele mai importante centre urbane din Romania.
Citeşte mai multe despre: TradeVille, Impact Developer and Contractor

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza