Links Sitemap Business Linker Sitemap

IMMOFINANZ Group demarează construcția primei etape din LOG.IQ București

1824 afisari
Dezvoltatorul imobiliar IMMOFINANZ Group a demarat lucrările de construcție la proiectul logistic LOG.IQ București, care va cuprinde o suprafață închiriabilă totală de 140.000 metri pătrați.
Potrivit companiei, proiectul va oferi o gamă variată de beneficii, grație localizării și infrastructurii: distanță mică față de aeroport și autostrăzi, acces la cale ferată etc. Prima etapă a proiectului, cu o suprafață de 40.000 metri pătrați, este planificată pentru livrare în al patrulea trimestru din 2015 (hala B) și primul trimestru din 2016 (hala A). 
"Sunt încântat să anunț începerea construcției la LOG.IQ București, un proiect ce promite să devină unul de referință în portofoliul nostru logistic. Piața logistică continuă să dea semne de îmbunătățire și suntem pregătiți să răspundem noilor cerințe ale clienților noștri, atât pentru proprietăți existente, cât și pentru cele build-to-suit”, a declarat Sorin Vișoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România și Bulgaria în cadrul IMMOFINANZ Group. "Ca în cazul tuturor proprietăților noastre, punem accentul pe flexibilitate, pentru a le oferi întotdeauna clienților noștri soluții personalizate, perfect adaptate nevoilor acestora – astfel, niciun detaliu nu este prea mic, chiar și în aceste etape incipiente”, a adăugat acesta.
Etapa inițială a LOG.IQ București, planificată pentru livrare în al patrulea trimestru din 2015 (hala B) și primul trimestru din 2016 (hala A), va cuprinde o suprafață închiriabilă de 40.000 metri pătrați, în timp ce etapele 2 și 3 ale proiectului vor crește suprafața închiriabilă cu 100.000 metri pătrați. LOG.IQ București este localizat strategic în imediata apropiere a capitalei, în Mogoșoaia. Locația beneficiază de acces direct la oraș și la autostrăzile A1, A2 și A3, prin șoseaua de centură. De asemenea, proiectul este situat în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă și la doar 15 km nord de centrul Bucureștiului. Întreaga infrastructură a locației este finalizată, inclusiv străzile interioare și rețelele de utilități (apă, canalizare, gaze, energie electrică, linii telefonice). În plus, proiectul beneficiază de acces la calea ferată.
Situat în nord-vestul Bucureștiului, terenul de 280.000 metri pătrați va deveni un parc logistic premium pe parcursul anului următor. LOG.IQ București permite integrarea soluțiilor build-to-suit, inclusiv spații cu temperatură controlată și depozitare la temperaturi scăzute.
Potrivit companiei, numele LOG.IQ înseamnă "proprietăți logistice inteligente.” Acestea au un concept flexibil și pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele pieței și nevoile clienților. Astfel, aspectele relevante pentru clienți sunt îndeplinite la locație și fac parte din expertiza oferită – de la gestionarea activelor, dezvoltarea și gestionarea proprietăților, până la contabilitate pentru clădirile individuale.
Citeşte mai multe despre: IMMOFINANZ Group, LOG.IQ Bucure?ti

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza