Links Sitemap Business Linker Sitemap

ibis Styles Bucharest Erbas primul hotel ibis Styles din București s-a lansat oficial

1687 afisari
ibis Styles Bucharest Erbas, cel mai nou hotel din București, are 80 de camere cu elemente de design adaptate asteptărilor clienților de afaceri cat și de leisure, un restaurant clasificat - STEEL, un bar, o sală de conferințe, un business lounge și un colț pentru copii. Deschiderea oficială a hotelului a avut loc pe 24 octombrie.
ibis Styles Bucharest Erbas este situat pe str. Căpitan Alexandru Serbănescu nr. 27, în cel mai dinamic cartier de afaceri din capitala României. Hotelul este poziționat în imediata apropiere a zonei de birouri și comerciale Floreasca-Pipera, aproape Parcul Regele Mihai I al României și de Lacul Herăstrău. Hotelul beneficiază, de asemenea, de acces ușor de la Aeroportul Internațional Henry Coandă București și de o legătură cu întregul oraș, prin rețeaua de transport public, inclusiv metrou.
"Localizarea noastră strategică în centrul zonei de afaceri din nordul Bucureștiului ne plasează într-o poziție excelentă pentru a răspunde nevoilor de cazare ale segmentului corporativ. Totuși, personalitatea prietenoasă a brandului ibis Styles și conexiunea excelentă cu principalele atracții ale orașului ne califică totodată si ca destinație de agrement și de familie. Suntem încrezători că ibis Styles Bucharest Erbas va fi primit cu căldură pe piața hotelieră din Bucureștiului și țintim să atingem o rată de ocupare peste media capitalei în primul nostru an de funcționare", a declarat Felicia Dincă, Director General al ibis Styles Bucharest Erbas.
ibis Styles Bucharest Erbas este operat de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels – lider mondial în domeniul turismului și al și stilului de viață din Europa de Est – și licențiator unic pentru toate mărcile AccorHotels din regiune, împreună cu partenerul său local și investitorul, Construcții Erbașu S.A. în cadrul unui acord de management.
“Investiția în redeschiderea hotelului s-a ridicat la 4 milioane de euro. Procesul de renovare a durat aproximativ 18 luni și a cuprins întreaga clădire, inclusiv sistemul electric și instalațiile. Practic, din vechiul hotel a rămas doar structura, care a fost consolidată. De domeniul hotelier ne leagă o tradiție de peste 20 de ani iar hotelul pe care l-am redeschis în vara acesta sub brandul ibis Styles este o moștenire pe care o ducem cu mândrie mai departe. Îmbinând expertiza companiei noastre în construcții și instalații cu know-how-ul și pasiunea pentru ospitalitate ale echipei Orbis și AccorHotels, suntem convinși că am adus pe piața din București un produs inovator, care se adresează în aceeași măsură oaspeților de business cât și celor de leisure”, a comentat Cristian Erbașu, CEO Construcții Erbașu.”
"Vedem un potențial deosebit în România, care este o piață-cheie pentru Orbis în regiunea Europei de Sud-Est și de aceea ne extindem în mod dinamic rețeaua de hoteluri din această țară sub mărcile AccorHotels. Ibis Styles este un brand relativ nou pe piața locală, cu două unități deschise până în prezent și încă două în curs de dezvoltare. Cu toate acestea, având în vedere versatilitatea ridicată a mărcii, ne așteptăm să vedem mai multe deschideri de hoteluri pe termen mediu, în special sub formă unor contracte de management și de franciză", a declarat Emeline Sýkora-Wintrebert, Director General al grupului Orbis pentru Europa de Sud-Est.
Citeşte mai multe despre: Orbis Hotel, ibis Styles Bucharest Erbas

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza