Links Sitemap Business Linker Sitemap

Horia Braun a fost numit Economist Sef si Director de Cercetare in cadrul BCR

1502 afisari
Horia Braun (39) a fost numit Economist Sef si Director de Cercetare in cadrul Bancii Comerciale Romane (BCR) incepand cu data de 1 ianuarie 2017. Pana la aceasta numire Horia Braun a activat in cadrul ING Group din octombrie 2007, detinand de-a lungul timpului pozitia de manager de investitii instrumente cu venit fix in cadrul ING Investment Management Romania si, ulterior, pe cea de Director al Departamentului de Investitii din cadrul ING Pensii.
In aprilie 2013 a fost numit Director General al NN Investment Partners pana cand a fost relocat în Cehia pentru a prelua functia de Director de Investitii pentru regiune, avand in administrare active de 4 miliarde de euro. Anterior, Horia Braun a lucrat timp de cinci ani in cadrul Bancii Nationale a Romaniei. Timp de 3 ani a condus serviciul de modelare din cadrul Directiei Modelare si Prognoze Macroeconomice a BNR.

Horia Braun este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai” Cluj si MA (Master of Arts) in Economie la Central European University Budapesta si detine certificarea CFA (Chartered Financial Analyst) din 2006.
Citeşte mai multe despre: BCR

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza