Links Sitemap Business Linker Sitemap

Grupul Raiffeisen din Romania anunta schimbari in echipa executiva

1689 afisari
Felix Daniliuc, Directorul General al Raiffeisen Leasing, si-a incheiat mandatul la finalul lunii iunie si va prelua, in calitate de director executiv, conducerea segmentului de Companii Medii si Sector Public din Divizia Corporatii a Raiffeisen Bank.
"A venit momentul sa incep o noua etapa in viata mea profesionala", a spus Daniliuc. El va ramane in continuare membru in Consiliul de Administratie al Raiffeisen Leasing Romania. Director General al Raiffeisen Leasing Romania a fost numit incepand de astazi  Bob De Man, care a condus echipele Lean, Managementul Proiectelor si Securitate in Raiffeisen Bank. "Sunt bucuros sa ma alatur echipei Raiffeisen Leasing, cu dorinta de a continua ceea ce s-a construit pana acum pentru satisfacerea nevoilor clientilor grupului. Ne vom concentra pe ce putem imbunatati in activitatea de zi cu zi, in contextul actual de crestere economica”, a spus Bob De Man. Felix Daniliuc a adaugat: "Sunt increzator ca echipa valoroasa de la Raiffeisen Leasing si experienta profesionala bogata a lui Bob vor mentine si vor dezvolta parteneriatul de incredere pe care l-am construit cu clientii nostri”.

Felix Daniliuc este un bancher cu o experinta de peste 25 de ani, iar jumatate dintre ei i-a petrecut in echipa Raiffeisen. Timp de patru ani a coordonat regiunea de retail Bucuresti si echipa de vanzari directe a Raiffeisen Bank, iar din anul 2009 a devenit director general al Raiffeisen Leasing Romania.

Bob De Man s-a alaturat echipei Raiffeisen Bank in urma cu sapte ani, ca Director de Process Management si Organizare, in paralel a creat si a coordonat echipa Lean, iar in ultimii doi ani a preluat si echipa de Managementul Proiectelor. 
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza