Links Sitemap Business Linker Sitemap

Groupama Asigurări devine asigurătorul oficial al Echipei Naționale de Rugby

1558 afisari
Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieţei locale de asigurări, devine asigurătorul oficial al Echipei Naționale de Rugby și al Federației Române de Rugby (FRR), reconfirmând susţinerea pentru sportul românesc. Groupama Asigurări este astfel partenerul Federaţiei şi al selecţionatei naţionale de rugby, "Stejarii", pentru următorii trei ani, până în 2021.
"Suntem asigurătorul oficial al Federației Române de Rugby și facem astfel încă un pas mai aproape de sportivii români, sperând că putem avea o contribuţie la succesul lor. Groupama Asigurări duce o politică activă de prevenire a riscurilor în ceea ce priveşte sănătatea, unde sportul joacă un rol deosebit de important. De aici, precum și inspirându-ne din valorile care ne ghidează - responsabilitate, solidaritate, proximitate si performanță - atenția acordată sportului de performanță în strategia noastră de sponsorizare. Una dintre aceste valori, solidaritatea, înseamnă a fi alături de partenerii noștri în momentele bune și poate, încă mai important, în momentele dificile”, a declarat François Coste, CEO Groupama Asigurări. “Pe teren trebuie să îți asumi uneori riscuri. Timpul și viteza de reacție sunt esențiale pentru a găsi soluțiile potrivite care să te apropie de victorie. În afara sa, însă, sportul are nevoie de siguranță și continuitate. Doar așa toți cei implicați se pot concentra pe pregătirea și promovarea adecvată a respectivei discipline. Tocmai de aceea suntem recunoscători că putem primi în marea familie a rugby-ului românesc un nou partener, Groupama Asigurări, alături de care avem convingerea că vom putea construi cu migală viitorul Stejarilor”, a declarat Alin Petrache, Președinte, Federaţia Română de Rugby.

Pe durata parteneriatului,  sportivii și membrii staff-ului vor beneficia de asigurări de călătorie și de viață pentru delegațiile la diferite competiții, fie ele naționale sau internaționale, asigurări de incendiu și alte calamități, asigurări de sănătate pentru sportivi, precum şi poliţe de asigurare obligatorie și facultativă pentru flotele de autovehicule. Între riscurile acoperite de polițe, în cazul asigurării selecţionatei naţionale de rugby, se numără cheltuielile medicale, inclusiv cele de urgență sau spitalizare.

Groupama are o lungă istorie privind implicarea în sport, cu proiecte multiple ȋn domenii precum ciclismul sau sailing-ul la nivel de Grup sau echipa Olimpică și COSR în România. În ceea ce priveşte rugby-ul, ȋn Franța, Groupama este partener de durată al acestui sport, la diferite nivele competitive.

 
Citeşte mai multe despre: Groupama Asigur?ri

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza