Links Sitemap Business Linker Sitemap

Flanco stimuleaza vanzarile prin serviciul de garantie extinsa

3535 afisari
Lantul de retail electro-IT Flanco a anuntat ca orice produs cumparat in perioada 6 februarie-29 februarie 2012, a carui valoare este mai mare de 500 lei, va beneficia gratuit de garantia All Inclusive pe patru ani.
Reteaua de magazine ofera cadou serviciul post-vânzare in luna februarie, incurajând astfel vânzarile de electronice si electrocasnice din aceasta perioada, prin sporirea atractivitatii pachetelor promotionale.
“Pentru a oferi o motivatie in plus clientilor nostri de a-si achizitiona un produs elecro IT de ultima generatie, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii de zi cu zi, Flanco ofera gratuit, pana pe 29 februarie 2012, un serviciu valoros, care s-a bucurat de aprecierea publicului si in 2011. Astfel, in luna februarie, orice produs cumparat cu o valoare mai mare de 500 lei  va beneficia de serviciul de garantie extinsa, “Garantia All Inclusive”, pe durata a patru ani, care implica, la nevoie, reparatia sau inlocuirea produsul defectat, cumparat din reteaua noastra, in cel mai scurt timp, garantând clientului Flanco un grad maxim de confort de-a lungul perioadei de utilizare a produsului.”, a declarat Violeta Luca, Marketing Director, Flanco.
Garantia All Inclusive, serviciu lansat de Flanco in 2010, vine in completarea garantiei primite de la furnizor și garanteaza repararea, inlocuirea sau returnarea banilor pentru orice produs cu defect, in maximum cinci zile de la sesizare.
Retailerul estimeaza ca prin aceasta campanie va oferi peste 25.000 servicii de garantie All Inclusive pe patru ani, in valoare de peste 4,5 milioane lei, in luna februarie 2012. Cele mai cautate produse Flanco din ultima saptamâna au fost aparatele de incalzire, care au inregistrat o crestere a  vânzarilor cu 30% fata de saptamânile precedente.
Citeşte mai multe despre: Flanco

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza